Display filters
63 Produkti

 

Bērnu, vīriešu un sieviešu peldkostīmi

Peldkostīmi un bikini ikvienai figūrai

Vai zinājāt, ka peldkostīmu vēsture aizsākās senajā Romā, kur peldētāji un sportisti valkāja speciālus apģērbus, lai atvieglotu kustības ūdenī un peldēšanu? Šodien peldkostīmi ir būtisks sporta apģērbs, kas ne tikai nodrošina komfortu un veiktspēju, bet arī ļauj izpausties stilistiski. Dažādi modeļi, izmēri, divdaļīgi un kopējie peldkostīmi sievietēm ļauj izcelt figūru un vidukli, kā arī plašajā piedāvājumā atrast atbilstošāko peldapģērbu.

Pareizais izmērs ir būtisks, lai nodrošinātu komfortu un kustību brīvību ūdenī. Peldkostīms nedrīkst būt pārāk stingrs, lai netraucētu asinsriti, bet arī ne pārāk vaļīgs, lai nekrīt nost. Izvēloties izmēru, pārbaudiet ražotāja izmēru tabulas un, ja iespējams, pielaikojiet peldkostīmu pirms pirkuma.

Peldkostīmu materiāliem ir nozīmīga loma komfortā. Visbiežāk izmantotie materiāli ir poliesters, kas ir izturīgs pret hloru un nodrošina ilgstošu kalpošanu, kuru iesakām izvēlēties. Tāpat tam piemīt ātras žūšanas un izturības īpašības. Spandekss jeb elastāns kā materiāls nodrošina lielisku elastību un kustību brīvību. Neoprēns var tikt izmantots hidrotērpos, piedāvājot siltuma izolāciju un aizsardzību. 

Peldkostīmi ir pieejami dažādās krāsās un rakstos, kas var uzlabot redzamību ūdenī un pievienot peldēšanas apģērbam. Populāras krāsas ir zila, sarkana, zaļa un rozā, kā arī dažādi raksti un zīmējumi.

Izvēloties peldkostīmu, ņemiet vērā arī sporta veidu, kuru praktizējat. Izvēlieties peldkostīmu ar labu hidrodinamiku un izturību pret hloru, ja dodat priekšroku peldēšanai baseinā. Neoprēna hidrotērpi nodrošina aizsardzību un siltumu aukstā ūdenī, tos novērtēs sērferi un ūdenssporta piekritēji. Pludmales aktivitātēs komforts un stils ir galvenie kritēriji, izvēloties peldkostīmu.

Kopējais peldkostīms, šorti un bikini atpūtai pludmalē

Izvēloties peldkostīmu, ir svarīgi ņemt vērā dažādas vajadzības un prasības, kas atšķiras vīriešiem, sievietēm un bērniem. Vīriešu peldkostīmi kā peldbikses ir piemērotas sacensībām un treniņiem baseinā, jo tās nodrošina lielisku hidrodinamiku. Arī peldēšanas šorti ir apsverama alternatīva, jo tie ir ērti un daudzfunkcionāli, piemēroti gan peldēšanai, gan pludmales aktivitātēm.

Viengabala peldkostīms sievietēm nodrošina labu atbalstu un ir piemērots intensīvai peldēšanai amatiera un profesionālām peldētājām. Atsevišķās sieviešu peldkostīma daļas: biksītes un krūšturis-  ļauj kombinēt dažādus stilus un piegriezumus, nodrošinot individuālu pielāgošanos un komfortu. Bērnu peldkostīmi sniedz komfortu un drošību ūdenī. Pieejami dažādās spilgtās krāsās un ar bērniem draudzīgiem dizainiem.

Stilīgi peldkostīmi no dažādiem zīmoliem

Nabaiji piedāvā plašu peldkostīmu klāstu gan pieaugušajiem, gan bērniem, kas ir izstrādāti ar lielisku komfortu un izturību. Arena ir pazīstama ar augstas kvalitātes sporta peldkostīmiem, tie ir piemēroti gan amatieriem, gan profesionāļiem. Protams, kur bez Speedo, šis ir viens no vadošajiem zīmoliem peldēšanas pasaulē, piedāvājot novatoriskus un izturīgus peldkostīmus. Peldkostīma augšdaļu iespējams pieskaņot biksītēm ar koraļķu apdruku, vai tieši otrādi - meklēt atšķirīgo, kas izcels oriģinālitāti. Watko piedāvā specializētus peldkostīmus un aprīkojumu ūdenssportiem, nodrošinot lielisku veiktspēju un aizsardzību. Adidas apvieno stilu un funkcionalitāti savos peldkostīmos, piedāvājot modernus un ērti valkājamus modeļus.

Raibi, vienkrāsaini pludmales bērnu, vīriešu un sieviešu peldkostīmi Decathlon veikalos

Decathlon piedāvā plašu peldkostīmu klāstu vairāk nekā 250 dažādu produktu veidā. Ar zīmoliem kā Nabaiji, Arena, Speedo, Watko un Adidas, jūs varat būt pārliecināti par produkta kvalitāti un izturību. Bezmaksas piegāde interneta veikalā ir kā papildus bonuss vienkāršai un ātrai preču atgriešanai, kā arī konkurētspējīgas cenas, padarot jūsu iepirkšanās pieredzi patīkamu un izdevīgu. Ja vēlaties labākos piedāvājumus ģimenes un sieviešu peldkostīmiem, izvēlieties Decathlon un baudiet kvalitatīvus peldkostīmus, kas atbilst jūsu vajadzībām un stilam! Ikviena sieviete, bērns un vīrietis atradīs plašāko peldkostīmu izvēli vasaras sezonai.