Display filters
109 Produkti
  1. Atlaide
    7,00 €
    9,00 € -22%

Vīriešu peldbikses, peldēšanas šorti: padomi un informācija izvēlē

Vai zinājāt, ka pirmās mūsdienu vīriešu peldbikses parādījās 1930. gados un tās sākotnēji bija veidotas no vilnas? Šie agrīnie modeļi bija paredzēti ne tikai peldēšanai, bet arī pludmales sporta aktivitātēm. Mūsdienās peldbikses ir attīstījušās, kļūstot daudz ērtākas un funkcionalākas.

Izvēloties vīriešu peldbikses, materiālam ir izšķiroša nozīme, jo tas ietekmē izturību un nodrošina to, kam peldbikses veidotas. Poliesters ir izturīgs un ātri žūstošs materiāls, kas nodrošina ilgu kalpošanas laiku un noturību pret hloru. Tas ir ideāls ikdienas peldēšanai un regulāriem treniņiem. Spandekss piedāvā lielisku elastību un pielāgošanos ķermenim, nodrošinot kustību brīvību. Šis materiāls ir īpaši populārs sacensību peldbiksēs.

Neoprēns ir biezāks materiāls, kas nodrošina izolāciju un aizsardzību pret aukstumu. Tas ir ideāls izvēle sērfošanai un citiem ūdens sporta veidiem, kur nepieciešama papildu siltuma aizsardzība.  Izvēloties peldbikses, pareizais izmērs ir būtisks, lai nodrošinātu komfortu. Peldbiksēm jābūt cieši pieguļošām, bet ne pārāk stingrām. Labi piegulošas peldbikses samazina ūdens pretestību un nodrošina efektīvāku peldēšanu.

Vīriešu peldkostīmi un to veidi

Pilna ķermeņa peldkostīmi piedāvā maksimālu hidrodinamiku un ir populāri sacensību peldēšanā. Šie kostīmi ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, sniedzot minimālu pretestību ūdenī un uzlabo ātrumu. Peldbikses ir cieši pieguļošas un piemērotas gan treniņiem, gan sacensībām. Tās sniedz minimālu pretestību un lielisku kustību brīvību. 

Peldēšanas šorti ir brīvāki nekā peldbikses un piedāvā lielāku daudzpusību. Tie ir piemēroti gan peldēšanai, gan pludmales aktivitātēm. Peldšorti ir populāri pludmales apģērbs, kas piedāvā lielāku pārklājumu un komfortu. Tie ir izgatavoti no viegla un ātri žūstoša materiāla, padarot tos ideālus peldēšanai un pludmales sporta veidiem. Neoprēna šorti rada siltuma izolāciju un aizsardzību aukstos ūdeņos. Tie ir ideāli piemēroti sērfošanai un citiem ūdens sporta veidiem, kur nepieciešama papildu aizsardzība pret aukstumu.

Tumši zilas, ar apdruku un cita veida pludmales peldbikses vīriešiem no dažādiem zīmoliem

Decathlon piedāvā plašu vīriešu peldbikses un peldkostīmu klāstu no dažādiem pazīstamiem zīmoliem, sniedzot augstu kvalitāti. Dažādu zīmolu kolekcijā atradīsi stilīgas peldbikses dažādās krāsās ar interesantu apdruku, turklāt tās būs ērtas un varēsi atpūsties vai nodarboties ar iecienītiem sporta veidiem!

Nabaiji ir Decathlon ekskluzīvais zīmols, kas specializējas peldēšanas aprīkojumā. Nabaiji peldbikses ir pazīstamas ar savu izcilu kvalitāti un pieejamām cenām. Šis zīmols piedāvā dažādus modeļus, kas piemēroti gan treniņiem, gan sacensībām, nodrošinot lielisku komfortu un izturību. Nabaiji piedāvā dažādu stilu peldbikses, tostarp klasiskās peldbikses, peldšortus un neoprēna šortus, kas piemēroti dažādiem peldēšanas veidiem un ūdens aktivitātēm.

Arena ir viens no vadošajiem zīmoliem peldēšanas aprīkojumā, piedāvājot augstas kvalitātes vīriešu peldbikses un peldkostīmus, sniedzot maksimālu ērtumu. Arena produkti ir populāri gan profesionālu sportistu, gan amatieru vidū. Arena peldbikses ir izstrādātas, lai samazinātu ūdens pretestību, uzlabotu ātrumu un nodrošinātu maksimālu kustību brīvību, padarot tās ideālas intensīviem treniņiem un sacensībām.

Speedo ir pasaulē pazīstams zīmols, kas piedāvā inovatīvus un izturīgus peldkostīmus. Speedo peldbikses ir izstrādātas, lai nodrošinātu minimālu ūdens pretestību un maksimālu ātrumu, padarot tās ideālas sacensībām. Speedo piedāvā plašu klāstu dažādu stilu un materiālu peldbikses, tās ir piemērotas gan profesionāliem sportistiem, gan amatieriem. Speedo produkti izceļas ar savu ilgstošo izturību pret hloru un izbalēšanu, nodrošinot, ka materiāli pagarina to kalpošanas laiku.

Adidas piedāvā augstas kvalitātes peldkostīmus, apvienojot stilīgu dizainu un funkcionalitāti. Adidas peldbikses ir izgatavotas no izturīgiem materiāliem, nodrošinot ilgu kalpošanas laiku un lielisku veiktspēju gan treniņos, gan sacensībās. Adidas peldbikses ir zināmas ar moderniem dizainiem, padarot tās populāras gan profesionālu sportistu, gan amatieru vidū. Adidas piedāvā dažādus peldbikšu stilus, atbilstot dažādām peldēšanas vajadzībām un personīgajām vēlmēm.

4F ir pazīstams sporta apģērbu zīmols, kas piedāvā plašu augstas kvalitātes peldbikses un peldkostīmu klāstu vīriešiem. 4F zīmols ir pazīstams ar savu uzmanību uz detaļām, moderno dizainu un inovācijām, apvienojot funkcionalitāti un stilu. 4F peldbikses ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāliem, nodrošinot izturību un ātru žūšanu. 

Dažāda stila vīriešu peldšorti vasaras un ziemas sezonai Decathlon

Decathlon piedāvā plašu vīriešu peldšortu klāstu, tie ir piemēroti gan vasaras, gan ziemas sezonai. Katram stilam un materiālam ir savas unikālas īpašības, nodrošinot maksimālu komfortu un funkcionalitāti atkarībā no gada laika un peldēšanas apstākļiem. Izvēloties šo veikalu, jūs varat būt droši par lieliskām cenām €, produktu kvalitāti un lielisko klientu servisu, turklāt preces veikala plauktos tiek nepārtraukti papildinātas.

Neatkarīgi no tā, vai izvēlaties klātienes vai veikalu tiešsaistē, tas piedāvā lieliskas iespējas atrast ideālos vīriešu peldkostīmus jebkuram peldēšanas veidam. Bezmaksas piegāde īsā laikā mūsu sortimentā interneta veikalā: meklē un izvēlies modeļus atpūtai pludmalē, brīvā dabā vai baseinā.