Filtri 0
Filtri 0
Display filters
15 Produkti

Vīriešu ziemas zābaki un puszābaki – komforts aukstā laikā

Vasarā apavi mums nesagādā galvassāpes – ērtas dabīgās vai mākslīgās ādas vai auduma kurpes ir vienīgie vīriešu apavi, kas mums nepieciešami. Savukārt aukstās rudens vai ziemas dienās nākas kājās vilkt kādu siltu pāri no biezāka materiāla, kas nodrošinās tik nepieciešamo siltuma sajūtu. Iegādājoties jaunus ziemas apavus, jāņem vērā vairāki būtiski aspekti. Tā kā ziemas laikā snieg sniegs un ceļi ne visur tiek tīrīti, zolei jānodrošina atbilstoša saķere ar virsmu. Neslīdoša zole ir viens no galvenajiem priekšnosacījumiem, kas nodrošina stabilitāti, ja sanāk pārvietoties pa apledojušām ielām. Turklāt kvalitatīvi vīriešu apavi būs ūdensnecaurlaidīgi un nelaidīs cauri mitrumu, pasargājot valkātāju no nepatīkamām sajūtām un saaukstēšanās. 

Vīriešu zābaki un kurpes rudens un ziemas sezonai

Ja vēlaties atrast vislabākos apavus rudenim un ziemai, kas ļaus baudīt gada aukstāko gadalaiku bez liekām raizēm, izvēlieties savu nākamo zābaku modeli interneta veikalā Decathlon.lv. Mūsu piedāvājumā pieejami dažādi modeļi ikvienai gaumei un stilam. Izvēlēties ziemas zābakus ne vienmēr ir viegli, taču mūsu ērtā filtrēšanas opcija palīdzēs viegli atlasīt jums interesējošo zīmolu, modeļus, dizainu un citus filtrus. Turklāt, ja jums interesē melni vai brūni zābaki vai, gluži otrādi, kāds gaišāks tonis, arī to varēsiet norādīt filtru sadaļā. Labākie piedāvājumi par izdevīgu cenu jau gaida jūs!

Izturīgi ziemas zābaki vīriešiem no uzticamiem zīmoliem plašā klāstā Decathlon.lv

Šajā sezonā mūsu tīmekļa vietnē jūs pārsteigs dažāda stila vīriešu zābaki, vīriešu kurpes un sporta apavi ar plašu modeļu klāstu, kas noderēs gan pārgājieniem, gan citiem aktivitātēm. Turklāt jūs patīkami iepriecinās arī produktu zemās cenas, kas ir vienas no izdevīgākajām tirgū. Šeit sev ideālos sezonas zābakus par īpaši labām cenām spēs atrast ikviens!

Vai labprāt dodaties pārgājienos? Tiem stiprā dzimuma pārstāvjiem, kuri brīvajā laikā nododas fiziskām aktivitātēm, noderēs ērti un izturīgi, aukstam laikam piemēroti pārgājienu zābaki. Tāpat jūs arī gaida silti garie zābaki, kam ir paaugstināts stulms papildu aizsardzībai, lai jūs varētu izbaudīt jebkuru pastaigu dabā, neatkarīgi no laikapstākļiem. Tie ir arī lielisks risinājums tiem stiprā dzimuma pārstāvjiem, kuriem patīk medīt un makšķerēt, jo gandrīz visi modeļi ir ūdensnecaurlaidīgi – virsmas materiāls ir ūdeni atgrūdošs, tādēļ jums nebūs jācieš no mitruma radītā diskomforta. Esam arī īpaši padomājuši par aizdari – pateicoties speciālam dizainam, tos iespējams ātri un viegli atvērt un aizvērt bez jebkādām problēmām. Tas lieti noderēs reizēs, kad zābakus klāj pamatīga sniega vai ledus kārta. Ļaujieties savam iecienītajam vaļaspriekam ar komfortu jebkuros apstākļos!

Sezonas pārgājienu apavi vīriešiem lielā sortimentā veikalā Decathlon.lv

Decathlon.lv ir patiešām iespaidīgs un plašs preču klāsts. Mēs piedāvājam vīriešu apavus dažādos klasiskos toņos ar funkcionālām detaļām, kas labi iekļausies apkārtējā vidē, turklāt tik ātri neizies no modes. Ja esat palicis bez piemērotiem zābakiem vai meklējat svaigu papildinājumu garderobei, mūsu kolekcijas ir domātas tieši jums. Vīriešu ziemas zābaku kategorijas piedāvājumā varēsiet atrast arī dažādus kopšanas līdzekļus, lai varētu parūpēties par saviem jaunajiem apaviem. Decathlon.lv piedāvājumā iekļauti dažādi pazīstami zīmoli, lai jūs izskatītos un justos labi. Apskatiet mūsu piedāvājumus jau tūlīt un jūs ātri atradīsiet to, ko meklējat!