Filtri 0
Filtri 0

Ziemas zābaki

Display filters
8 Produkti

ZIEMAS ZĀBAKI

Meiteņu ziemas zābaki – bērna siltumam un komfortam

Tuvojoties gada aukstākajai sezonai, ir svarīgi laikus parūpēties par to, lai mūsu atvasēm būtu piemērots apģērbs un apavi. Viens no nepieciešamākajiem aksesuāriem šajā gadalaikā, protams, ir ziemas zābaki. Meklējot savai meitai ideālos ziemas apavus, būtiski pievērst uzmanību gan zābaku ārējām īpašībām, gan oderējumam. Izolēti un ūdensnecaurlaidīgi meiteņu ziemas zābaki pasargās bērna pēdas no mitruma un nepatīkamām sajūtām. Savukārt biezā odere nodrošinās ne tikai komfortu un papildu siltumu, bet arī ieskaus pēdu, nodrošinot tai nepieciešamo atbalstu. Būtiska nozīme ir arī apavu zolei, kurai jābūt stingrai, bet arī pietiekami elastīgai. Tai jānodrošina atbilstošu amortizāciju, no ārpuses pielāgojoties virsmai, pa kuru tiek staigāts, bet no iekšpuses – bērna pēdas kustībām.

Uzticami zābaki ziemas aktivitātēm

Pirmais sniegs bērniem sagādā tik daudz prieka! Tas nozīmē, ka atkal var doties pikoties, braukt ar ragaviņām un visādi citādi rotaļāties sniegā. Turpretim vecākiem tas rada galvassāpes, jo ir jāsagādā labi ziemas apavi. Valkājot neatbilstošus apavus, pastāv lielāks risks, ka bērns var saaukstēties vai iedzīvoties kādās ilgstošākās veselības problēmās. Pārbaudītu ražotāju bērnu ziemas zābaki parasti ir kvalitatīvi un uzticami – jums atliek vien izvēlēties pareizo izmēru un vēlamo modeli, un par pārējo parūpēsies apavi! 

Bērnu ziemas zābaki plašā klāstā tīmekļa vietnē Decathlon.lv

Fiziskos veikalos ziemas preces parasti tiek izliktas plauktos neilgi pirms sezonas sākuma, bet interneta veikalā Decathlon.lv bērnu ziemas apavi ir pieejami visu cauru gadu. Meitenēm noteikti patiks dažādie krāsainie un rotaļīgie zābaciņi, bet vecākus iepriecinās piedāvāto apavu kvalitāte un praktiskums. Visi mūsu kolekcijā iekļautie ziemas zābaki ir izgatavoti no elpojoša un mitrumizturīga materiāla, kas uztur bērna kājas sausas. Turklāt, pateicoties platai atverei un līplentes aizdarei, tos  pašu spēkiem viegli varēs uzvilkt pat vismazākie. Ērti zābaki ļaus bērnam netraucēti baudīt ziemas priekus, bet jums kā vecākam – pieredzēt jaukus mirkļus, ko atsaukt atmiņā pēc gadiem!