Filtri 0
Filtri 0
Display filters
7 Produkti

KOMBINEZONI

Ziemas kombinezoni meitenēm – obligāts apģērbs aukstos laikapstākļos

Uzsniegot pirmajam sniegam, bērni ir prieka pilni un gatavi bezrūpīgi mesties sniegā vienā acumirklī! Taču mums, pieaugušajiem, ziemas iestāšanās sagādā pamatīgas raizes, jo šādā laikā ir viegli saaukstēties ar visām no tā izrietošajām sekām. Katrs vecāks zina, ka bez kārtīga ziemas kombinezona ziemā neiztikt. Šis apģērbs pilda vairākas funkcijas – kombinezonam ir jābūt pietiekami biezam, lai aukstums netiktu klāt bērnam, bet vienlaikus arī ērtam, lai bērnam būtu viegli kustēties un spēlēties. Ziemas kombinezons vislabāk noderēs zemā gaisa temperatūrā, īpaši ja tā nokrītas zem nulles. Savukārt rudens kombinezons būs laba izvēle gada "nesaprotamajā" laikā, kad mainās sezonas un laiks vairs nav tik silts, taču vēl arī nav kļuvis tik auksti, lai ģērbtos pārlieku biezi – bērns nejutīsies labi, ja savā ietērpā pārmērīgi svīdīs.

Izvēloties ziemas apģērbu, noteikti jāņem vērā tas, vai kombinezons ir izgatavots no mitrumnecaurlaidīga materiāla, kā apģērba spēja nodrošināt aizsardzību no vēja ietekmes. Daudzi pavisam mazu bērnu  vecāki dod priekšroku kopējam kombinezonam – tas ir ļoti praktisks ziemas apģērbs, laikā, kad jums vēl jāpalīdz savai atvasei apģērbties. Tomēr, kad mazais ir paaudzies un jau var izdarīt visu pats, viņam būs vieglāk uzvilkt un novilkt divdaļīgu kombinezonu – ziemas jaku un sniega bikses. Visbiežāk bērns ir gatavs pilnībā apģērbties pats, kad jau ir izaudzis līdz 92. izmēra apģērbam, taču dažiem bērniem tas var notikt arī ātrāk. Visu sniega prieku baudīšanai nepieciešamo jūsu pašiem dārgākajiem ātri un ērti atradīsiet tiešsaistē pie mums – Decathlon.lv! Ziemas bikses, virsjakas, termo veļa un citas preces, lai jūs varētu sagatavot sevi un savu ģimeni gada skarbākajai sezonai uz visiem 100 %.

Kvalitatīvas meiteņu virsdrēbes un komplekti bērniem tīmekļa vietnē Decathlon.lv 

Ja esat ziemas sporta veidu cienītāji, jums nepieciešams apģērbu komplekts, kas ne tikai sniegs siltumu, bet arī neierobežos intensīvās kustības sportojot. Daži no Latvijā iecienītākajiem ziemas sporta veidiem ir slēpošana, slidošana, snovošana un, protams, bērnu mīļākā nodarbe – braukšana ar ragaviņām. Neatkarīgi no tā, kas ir aktuāli jums, izvēlieties savai atvasei piemērotāko apģērbu Decathlon.lv veikalā. Mūsu sortimentā iekļauti paši populārākie sniega kombinezonu modeļi. Pirms kombinezona iegādes, izpētiet, kāds ir apģērba materiāls – tam jānodrošina ūdens atgrūšanu un jābūt izturīgam, lai novērstu plīsumus, kas var rasties intensīvas slodzes laikā. Mammas novērtēs arī audumu, kas ir viegli kopjams – vairumu mūsu kombinezonu iespējams vienkārši noslaucīt ar mitru drānu.

Interneta veikalā Decathlon.lv jūs jau šobrīd gaida ērti bērnu kombinezoni gan meitenēm, gan zēniem. Mēs piedāvājām preces 80 dažādiem sporta veidiem, tostarp vairākiem ziemas sporta veidiem. Šeit atradīsiet ikvienas kategorijas sporta preces gan mazāk, gan vairāk zināmiem sporta veidiem. Ja jūsu meita ir īpaši izvēlīga attiecībā pret apģērbu, tad jums nav pamata satraukumam! Mēs piedāvājam ziemai piemērotu apģērbu un apavus, kas ies pie sirds visām gaumēm. Tīmekļa vietnē Decathlon.lv pieejami apģērbi un apavi tikai no pārbaudītiem zīmoliem. Turklāt jūs pavisam noteikti pārsteigs pievilcīgās cenas. Lai nākamā ziema jūsu ģimenei kļūst par siltuma un prieka pilnu laiku, kas pavadīts kopā!