Display filters
14 Produkti

Skrejceliņi un trenažieri

Vai zinājāt, ka pirmais skrejceliņš tika izstrādāts 19. gadsimtā un bija paredzēts, lai veicinātu cietumnieku fizisko aktivitāti un ražotu enerģiju? Mūsdienās dažāda veida skrejceliņi ir neaizstājami trenažieri kas ļauj sportistiem un sporta entuziastiem uzturēt labu formu kardio slodzē, neatkarīgi no laikapstākļiem. 

Mehāniskie skrejceliņi tiek darbināti ar lietotāja kustībām, neizmantojot elektrību. Tie ir vienkārši un piemēroti tiem, kas vēlas kontrolēt savu ātrumu un slodzi. Kā priekšrocības var minēt faktu, ka tie ir ekonomiski izdevīgi un viegli uzturami, līdz ar to tie irdeāli piemēroti mājas lietošanai. Nākamā plašā grupa ir elektriskie skrejceliņi, kuri iek darbināti ar elektrību, tiem ir LCD ekrāns un motorizēta sliede, kas nodrošina vienmērīgu kustību, piedāvājot plašu funkciju klāstu, piemēram, ātruma un slīpuma regulēšanu, dažādus treniņu programmas un pulsa monitoringu. Tāpat maksimālais ātrums būs redzams uz ekrāna. 

Lai ietaupītu vietu, paredzēti salokāmie skrejceliņi, kurus var viegli salocīt un uzglabāt pēc lietošanas. Līdz ar to tie ir ideāli piemēroti mazām telpām, nodrošinot visas elektrisko skrejceliņu funkcijas, vienlaikus piedāvājot ērtu uzglabāšanu. Augsta izturība un plašs funkciju klāsts raksturo komerciālos skrejceliņus, kuri ir piemēroti intensīviem un ilgstošiem treniņiem, bieži vien tādus atradīsi sporta zālēs.

Profesionāls un iesācējs skrējējs izvēlas skrejceliņu

Ja plānojat izmantot skrejceliņu regulāri un intensīvi, izvēlieties izturīgāku modeli ar jaudīgu motoru. Retākai un vieglai lietošanai varat izvēlēties vienkāršāku un ekonomiskāku modeli. Ātruma un slīpuma regulēšanas funkcija nodrošina dažādus treniņu režīmus un pielāgojas sagatavotības līmenim, savukārt iebūvētas programmas var palīdzēt sasniegt konkrētus mērķus, piemēram, svara zudumu vai izturības palielināšanu. 

Pulsa monitorings ir noderīga funkcija, lai sekotu līdzi sirdsdarbības ātrumam un trenētos droši. Ja jums ir ierobežota vieta, apsveriet salokāmu skrejceliņu, kas aizņem mazāk vietas, kad netiek lietots. Izvēlieties modeli, kas atbilst jūsu budžetam, bet nekompromitējiet kvalitāti un funkcionalitāti.

Populāri skrejceliņa zīmoli un modeļi jebkuriem laikapstākļiem

Domyos T900C ir elektriskais skrejceliņš ar dažādām treniņu programmām, pulsa monitoringu un salokāmu dizainu. Ideāli piemērots mājas lietošanai. NordicTrack Commercial 1750 ir augstas kvalitātes komerciālais skrejceliņš ar plašu funkciju klāstu, piemēram, ātruma un slīpuma regulēšanu, iebūvētu ventilatoru un lielu skārienjutīgu ekrānu. Ja meklējat izturīgu skrejceliņu ar vairākiem treniņu režīmiem, pulsa monitoringu un salokāmu dizainu, izvēlieties ProForm Pro 2000, kas lieliski piemērots intensīviem treniņiem.  Tunturi ir pazīstams zīmols, kas specializējas fitnesa aprīkojuma ražošanā, piedāvājot augstas kvalitātes trenažierus un citus fitnesa produktus.

Lai sasniegtu ievērojamus rezultātus, ieteicams lietot skrejceliņu vismaz 3-4 reizes nedēļā. Regulāri treniņi palīdzēs uzlabot izturību, palielināt spēku un uzturēt veselīgu ķermeņa svaru. Svarīgi ir dažādot treniņu režīmus, iekļaujot gan intensīvus intervālu treniņus, gan ilgstošus izturības treniņus, lai izvairītos no pārslodzes un uzturētu motivāciju.

Decathlon fitnesa skrejceliņi un pro trenažieri

Decathlon piedāvā plašu skrejceliņu klāstu dažādām vajadzībām un budžetiem. Viņu modeļi, piemēram, Domyos, ir pazīstami ar lielisko kvalitāti un izturību. Decathlon veikalos jūs varat saņemt profesionālu padomu no zinošiem ekspertiem, lai izvēlētos sev piemērotāko skrejceliņu. Dažādas preces un preču grupas, bezmaksas trenažieru piegāde no labākajiem ražotājiem par pieņemamu cenu raksturo Decathlon konkurētspējīgo piedāvājumu trenažieriem, lai ikvienam ir pieejams skrejceliņš mājās. Regulējams trenažiera ātrums, sadedzināto kaloriju attēlojums, sagatavotības līmeņa iestatīšana: šīs ir tikai papildu funkcijas, kuras novērtē profesionāli sportisti, lai laikapstākļi neietekmē iespēju nodarboties ar skriešanu un kardio treniņu.

Neatkarīgi no tā, vai iepērkaties tiešsaistē vai veikalā, jūs varat sagaidīt lielisku klientu apkalpošanu un papildu bonusus, kas padara jūsu iepirkšanās pieredzi vēl patīkamāku. Izvēlieties Decathlon un uzlabojiet savu fitnesa rutīnu ar kvalitatīviem skrejceliņiem, kas atbilst visām jūsu vajadzībām! Iegādājoties skrejceliņu interneta veikalā, skriešana var kļūt par jauno iemīļoto sporta veidu, izmantojot mājas trenažieru sniegtās priekšrocības.