Filtri 0
Filtri 0

Pārgājienu zābaki

Display filters
63 Produkti

PĀRGĀJIENU ZĀBAKI

Vai labprāt dodaties garās pastaigās vai pārgājienos pa kalnu takām? 

Tad jums noteikti nepieciešami visuzticamākie vīriešu apavi, kas spēs izturēt slodzi kopā ar jums. Mūsu sortimentā iekļauti īpaši izturīgi un kvalitatīvi pārgājienu zābaki un trekinga apavi pārgājieniem kalnos un citos sarežģītos apvidos. Ūdensizturīgie modeļi noteikti patiks tiem vīriešiem, kuri mēdz sevi izaicināt un pieveic garas distances pašos prasīgākajos apstākļos. Izpētiet piedāvājumu un atrodiet ideālos pārgājienu apavus savam nākamajam piedzīvojumam!

Trekinga apavi jūsu nākamajam piedzīvojumam vietnē Decathlon.lv

Trekings ir ilgstoša un enerģiska pastaiga pa speciāli tam paredzētām takām kalnainos apvidos. Daudzi dod priekšroku tieši šai fiziskajai nodarbei, jo tā neprasa smagu piepūli īsā laikā, bet ļauj ilgākā laikā sasniegt noteiktos fitnesa mērķus, vienlaikus baudot dabas skaistumu un svaigu gaisu. Staigāšana pa nelīdzenu reljefu var būt bīstama. Uzkāpjot uz nepamanīta akmens, pastāv ne tikai paslīdēšanas risks, bet iespējams arī nopietni satraumēt potīti. Lai droši staigātu pa akmeņainām un kalnainām virsmām, ir nepieciešami atbilstoši sporta apavi, kas ir piemēroti gariem pārgājieniem. Ja esat īsts pārgājienu fans, trekinga apavi ir viena no svarīgākajām lietām, kam jābūt jūsu garderobē!

Garu pastaigu laikā, it īpaši pa nelīdzenām vietām, uz jūsu kājām darbojas liela slodze gan no jūsu svara, gan no pamatnes radītās spriedzes. Šī iemesla dēļ viens no svarīgākajiem pārgājienu apavu elementiem ir zole. Tai jānodrošina izcila saķere un amortizācija, kā arī jābūt neslīdošai. Tāpat arī apavu konstrukcijai jāsniedz uzticams atbalsts, nodrošinot gaisa cirkulāciju jebkuros laikapstākļos. Ja nodarbojaties ar trekingu vai plānojat sākt ar to nodarboties, vietnē Decathlon.lv izvēlieties trekinga apavus, kas būs lieliski piemēroti ne tikai lai dotos pastaigās pa akmeņainām takām, bet arī ikdienas pastaigās. Šie apavi apvieno komfortu un funkcionalitāti, tādēļ tos var droši valkāt arī pilsētas ielās.

Zemie pārgājienu apavi īsākām pastaigām

Daudziem no mums patīk doties pastaigās pa kādu meža vai ezera taku. Tā ir iecienīta nodarbe ģimenēm ar bērniem un vecāka gadagājuma cilvēkiem. Lai gan tā ir relaksējoša nodarbe, arī šeit pastāv zināmi riski. Uz meža takām var būt izaugušas koku saknes, radot zināmu aizķeršanās bīstamību. Tāpat arī koka laipas, kas parasti ved ap ezeriem, ir pakļautas ārējo apstākļu iedarbībai visa gada garumā, tādēļ kāds dēlis var būt salūzis, vai kāda tā daļa izvirzījusies uz augšu. Turklāt laipas var būt slidenas jebkurā sezonā. Šo iemeslu dēļ nav ieteicams īsās pastaigās doties ar parastām kurpēm, bet gan uzticamiem pārgājienu apaviem. Decathlon.lv piedāvā vieglus, ērtus un izturīgus pārgājienu apavus pastaigām sausā laikā pa vienkāršām un arī sarežģītām vietām. Šie apavi ir tik patīkami, ka jūs pat aizmirsīsiet, ka tie ir jums kājās, tāpēc varēsiet netraucēti baudīt svaigo gaisu un putnu čivināšanu.

Universāli trekinga zābaki pārgājieniem visekstrēmākajos apstākļos

Atsvaidzinoša pastaiga svaigā gaisā lieti noderēs ikvienam, bet it īpaši tiem, kuriem ikdienā ir sēdošs darbs. Ar to var nodarboties pat tad, kad kājās ir sandales. Taču īstens trekinga cienītājs izvēlas doties pārgājienos daudz ekstrēmākos apstākļos. Ziemas pārgājienu zābaki pa sniegotām vietām ir nepārspējams risinājums, lai jūs iegūtu komfortablu pieredzi, neskatoties uz laikapstākļiem. Decathlon.lv piedāvā vairākus modeļus ziemas zābakiem par izdevīgām cenām dažādās krāsās, kas būs lielisks atbalsts katrā solī. Tie ir apstrādāti ar ūdensnecaurlaidīgu membrānu, kas pasargās jūsu pēdas no mitruma un diskomforta. Turklāt šiem zābakiem ir elastīga zole labākai saķerei ar zemi.

Decathlon.lv preču klāstā nav tikai ziemas apavi. Ja priekšroku dodat pastaigām siltos apstākļos vai pat karstā laikā, pie mums jūs gaida arī apavi pārgājieniem tuksnesī. Tie ir viegli un elpojoši, novēršot karstumu un smilšu iekļūšanu apavos. Jums pat nav jādodas uz tālākām zemēm – šādus pārgājienu apavus var valkāt arī garās pastaigās pa smilšainu laukumu, piemēram, jūras krastu. Izmantojiet izdevību iegādāties savus ideālos trekinga zābakus tiešsaistē – jūsu izvēlei pieejams plašs sortiments dažāda veida trekingam, lai jūs savā nākamajā piedzīvojumā varētu doties ar pārliecību!

Kalnu apavi aktīvam tūrismam

Mūsu kolekcijās atradīsiet uzticamus zemos un augstos vīriešu apavus, kas piemēroti kalnainu un nelīdzenu apvidu prasībām. Dodoties kalnos, jums var nākties staigāt dubļainos apstākļos, tādēļ esam sarūpējuši vairākus apavu pārus, kas ir apstrādāti ar ūdensnecaurlaidīgu pārklājumu un neslīdošām zolēm. Šos apavus var izvēlēties arī klinšu kāpšanas aktivitātēm. Galvenais – pirms dodaties ceļojumā, kur paredzēta kāda no šīm aktivitātēm, noteikti vajadzētu izpētīt, kāds ir reljefs apvidū, pa kuru plānojat staigāt. Tas ļaus saprast, kāda tipa apavi jums nepieciešami. Vairāki Decathlon.lv piedāvājumā esošie apavu pāri ir universāli, taču vislabāk izvēlēties tieši paredzētajai nodarbei ražotus apavus. Tādējādi jūs nevarēsiet kļūdīties ar apavu izvēli.

Neskatoties uz to, kam paredzēti jūsu pārgājienu apavi – pastaigām kalnos, kāpšanai klintīs vai pārgājieniem smiltīs – pēc katra pārgājiena apavi ir kārtīgi jānotīra, it īpaši, ja tie ir dubļaini. Nav ieteicams gaidīt, līdz dubļi sakaltīs un paši nokritīs – vislabāk tos ik pa laikam notīrīt vai kārtīgi noslaucīt uzreiz pēc novilkšanas. Tādējādi netīrumi nepaspēs iesūkties, kā arī apavus kopumā būs vieglāk kopt. Tāpat arī jums nebūs problēmu tos iepakot atpakaļ čemodānā ceļojuma beigās.

Pārgājienu apavi ikvienai gaumei interneta veikalā Decathlon.lv

Mūsu veikalā esam sagādājuši produktus dažādiem pārgājienu veidiem: pārgājieniem dabā, pārgājieniem sniegā, pārgājieniem kalnos, īsiem pārgājieniem, kalnu trekingam, tūrisma pārgājieniem un trekingam tuksnesī. Neskaitāmie modeļi atrodami dažādos zemes toņos un tumšākās krāsās, lai saplūstu ar apkārtējo vidi. Uniseksa versijās būs arī lieliski piemēroti pārgājienu apavi sievietēm – izmantojiet izdevību un uzdāviniet savai draudzenei vai sievai tādus pašus trekinga apavus kā jums, lai nākamajās brīvdienās kopā dotos garākā pastaigā saskaņotā stilā!

Mūsu vietnē jūs varat ļoti ērti filtri, lai jūs bez problēmām spētu atrast visu nepieciešamo. Preces iespējams atlasīt gan pēc izmēra, gan cenu diapazona, gan zīmola, gan paredzētā lietojuma, būtiski palīdzot jums ietaupīt laiku. Tas īpaši patiks tiem vīriešiem, kuriem nepatīk iepirkšanās. Katram produktam pievienoti vairāki attēli no dažādiem rakursiem, ļaujot saprast, kā produkts izskatās dzīvē. Turklāt visām precēm ir pievienots priekšrocību apraksts un tehniskā informācija. Jūs varat ātri un vienkārši iepirkties, neizejot no mājas. Tieši tik vienkārši ir tikt pie saviem ideālajiem sporta apaviem.