Filtri 0
Filtri 0
FORCLAZ Kods. 8785961 4768421

Bioloģiskas brokastis, šokolādes un lazdu riekstu muslis, 100 g

6,50 €
Ar nodokļiem
  • Bioloģiskas brokastis, šokolādes un lazdu riekstu muslis, 100 g
  • Bioloģiskas brokastis, šokolādes un lazdu riekstu muslis, 100 g
  • Bioloģiskas brokastis, šokolādes un lazdu riekstu muslis, 100 g
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komanda ir izstrādājusi šīs liofilizētās brokastis, lai jūs labi iesāktu dienu ar šokolādi un lazdu riekstiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Enerģijas vērtības

424 kcal (1777 kJ) uz šo 100 g recepti (220 g rehidrēta).

Ērta lietošana

Pagatavošanas laiks: 5 līdz 8 min. (aukstā ūdenī). Līmeņu atzīmes. Aizverams iepakojums.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ieteikumi sagatavošanai



Atveriet iepakojumu un pagrieziet atpakaļ abus galus tā, lai tie viens otram pieskaras.

Pēc tam ielejiet aukstu ūdeni līdz 5. līmeņa atzīmei (100 ml). Ar galda piederumiem sajauciet, aizveriet iepakojumu un pagaidiet 5 līdz 8 minūtes, pirms iepakojumu atkal atverat.

Vēlreiz samaisiet un nobaudiet ēdienu.

Ūdens daudzumu varat pielāgot pēc savas gaumes. Jūtieties kā šefpavārs!

Žāvēšana ar saldēšanas vai karsēšanu metodi

Šie divi uzglabāšanas paņēmieni atdala ūdeni no pārtikas produktiem, izmantojot aukstu vai karstu žāvēšanas procesu.Žāvēšanā ar saldēšanas metodi ūdeni, ko satur pārtika, pārvērš no cieta stāvokļa (sasaldēta) gāzē.



Dehidratācijas procesā pārtiku žāvē augstā temperatūrā. Ūdens, ko satur pārtika, iztvaiko.

Šokolādes un lazdu riekstu mušļa priekšrocības

Visas sastāvdaļas ir bioloģiski audzētas.

Kakao šajā produktā ir atbilstošs Fairtrade un Max Havelaar starptautiskajam standartam.



Šo maisījumu gatavoja mūsu piegādātājs, kurš atrodas Landes reģionā Francijā.

Kas ir Fair Trade sertifikācija?

Šajā produktā esošais kakao tiek audzēts un pārdots saskaņā ar Fairtrade un Max Havelaar tirdzniecības standartiem, lai ražotāji gūtu labumu no godīgiem tirgus apstākļiem, uzlabojot savus un kopienas dzīves apstākļus, vienlaikus saudzējot vidi. Kakao šajā produktā var tikt sajaukts ar nesertificētu kakao tehnisku iemeslu dēļ, tomēr kopējais apjoms ražotājiem tiek garantēts kā sertificēts Fairtrade un Max Havelaar (masas bilance).

Ņemiet vērā

Pēc apliešanas produktu var lietot pēc 5 – 8 minūtēm.

Recepte un tilpums ir piemērots treniņiem brīvā dabā. Iepakots aizsargatmosfērā.

Atveriet un ēdiet.

sastāvs

sastāvs

Sastāvdaļas: Graudaugu pārslas* 56,8% (rudzi, auzas, tumšās šokolādes gabaliņi* 12,5% (kakao pasta*, cukurs*, kakao sviests*), lazdu rieksti* 11% (veseli un samalti), pilnpiens* 9%, cukurs* 6%, linu sēklas* 2,5%, kakao pulveris* 2,2%.; *Bioloģiski audzētas sastāvdaļas.Var saturēt nelielu daudzumu šādu produktu: sezamu un sulfītus.

informācija par uzturvērtību

informācija par uzturvērtību

Uzturvērtība: 100 g.
Enerģētiskā vērtība: 1777 kJ / -424 kcal
Tauki: 18,0 g
no kuriem piesātinātie: 5,5 g
Ogļhidrāti: 50,0 g
no kuriem cukuri: 15,0 g
Šķiedrvielas: 8,5 g
Olbaltumvielas: 12,0 g
Sāls: 0,11 g

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet vēsā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Visus mūsu pārtikas produktus katrā to izstrādes posmā testē mūsu komandas un patērētāji, lai apstiprinātu piedāvātās receptes.