FORCLAZ
Kods.
8757430
4558884
Sausais veģetārais bioloģiskās pārtikas maisījums, manna ar dārzeņiem, 100 g
7,50 €
Ar nodokļiem
Veikala pieejamība
Veikala pieejamība
Mēs radījām šo mannas un bioloģiski audzēto dārzeņu maisījumu, lai jums piedāvātu sabalansētu, veģetāru maltīti.
PRIEKŠROCĪBAS
Enerģijas vērtības
372 kcal (1566 kJ) uz 100 g. 372 kcal (1566 kJ) uz 350 g aplieta produkta.Ērta pārvietošana
Aizverams iepakojums (12 g). Izmērs: 17,5 x 18,5 x 6,0 cm. Kopējais svars: 112 gĒrta lietošana
Pagatavošanas laiks: 9 min (karstā ūdenī). Līmeņu atzīmes. Aizverams iepakojums.Daudzpusība
Var apliet ar aukstu ūdeni (jānogaida vismaz 45 min).TEHNISKĀ INFORMĀCIJA
Ar saldēšanas metodi žāvētas maltītes pagatavošana
Atveriet iepakojumu un tuviniet abus galus kopā, līdz tie saskaras. Pēc tam ielejiet karstu ūdeni līdz 5. līmeņa atzīmei (250 ml). Samaisiet. Noslēdziet iepakojumu. Pagaidiet 9 minūtes, samaisiet ar karoti un izbaudiet.
Ja izmantojat aukstu ūdeni, nogaidiet 30‒45 minūtes.
Ūdens daudzumu varat pielāgot pēc savas gaumes. Jūtieties kā šefpavārs!
Žāvēšana ar saldēšanas vai karsēšanu metodi
Abi šie procesi ir aizgūti no dabas norisēm. Tajos izmanto ūdeni, ko satur pārtika, lai pagarinātu tās derīguma termiņu, žāvējot ar saldēšanas vai karsēšanas metodi.
Žāvēšanā ar saldēšanas metodi ūdeni, ko satur pārtika, pārvērš no cieta stāvokļa (sasaldēta) gāzē.
Dehidratācijas procesā pārtiku žāvē augstā temperatūrā. Ūdens, ko satur pārtika, iztvaiko.
Žāvēšanā ar saldēšanas metodi ūdeni, ko satur pārtika, pārvērš no cieta stāvokļa (sasaldēta) gāzē.
Dehidratācijas procesā pārtiku žāvē augstā temperatūrā. Ūdens, ko satur pārtika, iztvaiko.
Pārtikas produktu sagatavošana
Mēs, Forzlac komanda, vēlamies jums piedāvāt aizvien vairāk produktu, kas 100% žāvēti ar saldēšanas metodi.
Pārtikas uzturvērtība un garšas īpašības faktiski saglabājas labāk, ja produktus žāvē ar saldēšanas metodi, neizmantojot konservantus un piedevas. Tas nozīmē, ka jūs varat gatavot maltītes, kuras garšo gandrīz kā mājās gatavotas.
Žāvēšana ar saldēšanas metodi nav jāizmanto, lai sagatavotu sausu pārtiku, kuru jau tā var glabāt ilgu laiku (rīsus, pastu, mannu utt.).
Pārtikas uzturvērtība un garšas īpašības faktiski saglabājas labāk, ja produktus žāvē ar saldēšanas metodi, neizmantojot konservantus un piedevas. Tas nozīmē, ka jūs varat gatavot maltītes, kuras garšo gandrīz kā mājās gatavotas.
Žāvēšana ar saldēšanas metodi nav jāizmanto, lai sagatavotu sausu pārtiku, kuru jau tā var glabāt ilgu laiku (rīsus, pastu, mannu utt.).
Dārzeņu un mannas maisījuma priekšrocības
Recepte un tilpums ir piemērots treniņiem brīvā dabā.
Bioloģiski audzētas sastāvdaļas.
Izgatavots Polijā.
Bioloģiski audzētas sastāvdaļas.
Izgatavots Polijā.
Svars un izmēri
Aplieta produkta svars: 350 g.
Sausa produkta svars: 100 g.
Iepakojuma svars: 12 g.
Iepakojuma izmērs: 17,5 x 18,5 x 6,0 cm.
Kopējais svars: 112 g ar iepakojumu.
Sausa produkta svars: 100 g.
Iepakojuma svars: 12 g.
Iepakojuma izmērs: 17,5 x 18,5 x 6,0 cm.
Kopējais svars: 112 g ar iepakojumu.
Iepakots aizsargatmosfērā. Atveriet un ēdiet.
Ēdiens nesaglabājas svaigs mūžīgi. Laika gaitā tas sabojājas vai sapelē. Lai palēninātu šo procesu un maltītes pēc pagatavošanas iespējami ilgi saglabātos siltas, pirms iepakojuma noslēgšanas tajā ir pievienota pārtikai droša gāze (slāpeklis E941). Inertais bezaromāta slāpeklis aizsargā ēdienu no oksidēšanās, vienlaikus likvidējot mitrumu.
sastāvs
sastāvs
Sastāvdaļas: manna (glutēns)* 36% (izcelsme: Itālija), sīpoli* 18% (izcelsme: Polija, Vācija), kabači* 15% (izcelsme: Polija, Vācija), aunazirņi* 12% (izcelsme: Itālija), burkāni* 6%, sarkanā paprika* 6%, ķirbja sēklas* 4%, olīveļļa* 2%, sāls, garšvielas*, koriandrs*, pētersīļi*, kartupeļu milti*.; *Bioloģiski audzētas sastāvdaļas.
informācija par uzturvērtību
informācija par uzturvērtību
Uzturvērtība: 100 g (= 1 maltīte)
Enerģētiskā vērtība: 1566 kJ / 372 kcal
Tauki: 9 g,
no tiem piesātinātās taukskābes: 1,5 g
Ogļhidrāti: 55,0 g,
no tiem cukurs: 11 g
Šķiedrvielas: 9,5 g
Olbaltumvielas: 14,0 g
Sāls: 2,3 g
Enerģētiskā vērtība: 1566 kJ / 372 kcal
Tauki: 9 g,
no tiem piesātinātās taukskābes: 1,5 g
Ogļhidrāti: 55,0 g,
no tiem cukurs: 11 g
Šķiedrvielas: 9,5 g
Olbaltumvielas: 14,0 g
Sāls: 2,3 g
Padomi uzglabāšanai un apkopei
GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
Glabāšanas padomi
Uzglabāt tīrā un sausā vietā.
TESTI UN GARANTIJA
Garantija
2 Gadi
Apstiprinājis:
Visus mūsu pārtikas produktus katrā to izstrādes posmā testē mūsu komandas un patērētāji, lai apstiprinātu piedāvātās receptes.