Filtri 0
Filtri 0
FORCLAZ Kods. 8757428 4558882

Rīsu, vistas karija sausā maltīte bez glutēna, 120 g

10,00 €
Ar nodokļiem
  • Rīsu, vistas karija sausā maltīte bez glutēna, 120 g
  • Rīsu, vistas karija sausā maltīte bez glutēna, 120 g
  • Rīsu, vistas karija sausā maltīte bez glutēna, 120 g
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komanda ir izstrādājusi šo rīsu, vistas gaļas un garšvielu maltīti, lai kempinga laikā jūsu maltītei piešķirtu eksotikas pieskārienu.

PRIEKŠROCĪBAS

Enerģijas vērtības

511 kcal (2147 kJ) uz 120 g (370 g rehidrēta).426 kcal (1789 kJ) uz 100 g

Ērta pārvietošana

Atkārtoti noslēdzama paciņa. Izmērs 17.5 x 18.5 x 6 cm. Kopējais svars: 145 g.

Ērta lietošana

Pagatavošanas laiks: 10 min (karstā ūdenī). Līmeņu atzīmes. Aizverams iepakojums.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ieteikumi sagatavošanai



Atveriet iepakojumu un pagrieziet atpakaļ abus galus tā, lai tie viens otram pieskaras. Pēc tam ielejiet karstu ūdeni līdz 5. līmeņa atzīmei (250 ml). Ar galda piederumiem sajauciet, aizveriet iepakojumu un pagaidiet 10 minūtes, pirms iepakojumu atkal atverat.Vēlreiz samaisiet un nobaudiet ēdienu.

Ūdens daudzumu varat pielāgot pēc savas gaumes. Jūtieties kā šefpavārs!

Žāvēšana ar saldēšanas vai karsēšanu metodi

Šie divi uzglabāšanas paņēmieni atdala ūdeni no pārtikas produktiem, izmantojot aukstu vai karstu žāvēšanas procesu.Žāvēšanā ar saldēšanas metodi ūdeni, ko satur pārtika, pārvērš no cieta stāvokļa (sasaldēta) gāzē.



Dehidratācijas procesā pārtiku žāvē augstā temperatūrā. Ūdens, ko satur pārtika, iztvaiko.

Šajā receptē vistas gaļa tiek cepta saldēta;pārējās sastāvdaļas ir dehidrētas.

Jūsu vistas karija rīsu receptes priekšrocības

Vistas gaļu pirms liofilizēšanas apstrādā pēc franču metodes un termiski sautē.Maltīte bez glutēna.

Šo maisījumu izgatavoja mūsu piegādātājs, kurš atrodas Landes reģionā Francijā.

Ņemiet vērā

Pēc apliešanas produktu var lietot pēc 10 minūtēm.

Recepte un tilpums ir piemērots treniņiem brīvā dabā. Iepakots aizsargatmosfērā.

Atveriet un ēdiet.

sastāvs

sastāvs

Sastāvdaļas: Iepriekš termiski apstrādāti rīsi 40% (izcelsme Itālija), krējums (Piens) 22.5%, liofilizēta vārīta vistas gaļa 15% (izcelsme Francija), kartupeļu ciete, Kazuāru rieksti 4.2%, karijs 3.3% (kurkuma, koriandrs, grieķu sierāboliņš, sinepes, sīpoli, kardamons, ingvers, anīss, fenhelis, krustnagliņas, ķiploki, paprika) (elsme ārpus ES), liofilizēti kabači 2.1%, sāls, tomāti, garšvielas, aromātiskie garšaugi, šalotes, ķiploki.Var saturēt nelielu daudzumu šādu produktu: Rieksti, dažādi vēžveidīgie, olas, zivis, soja, sulfīti.

informācija par uzturvērtību

informācija par uzturvērtību

Uzturvērtība: 100 g | 120 g (=1 maltīte)
Enerģētiskā vērtība: 1789 kJ - 426 kcal | 2147 kJ - 511 kcal
Tauki: 14,0 g | 17,0 g
no tiem piesātinātās taukskābes: 7,3 g | 8,8 g
Ogļhidrāti: 50,0 g | 60,0 g
no tiem cukuri: 6,9 g | 8,3 g
Šķiedrvielas: 3,3 g | 4,0 g
Olbaltumvielas: 23,0 g | 28,0 g
Sāls: 2,0 g | 2,4 g

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet vēsā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Visus mūsu pārtikas produktus katrā to izstrādes posmā testē mūsu komandas un patērētāji, lai apstiprinātu piedāvātās receptes.