FORCLAZ
Kods.
8734130
4486212
Liliofilizēts deserts - ābolu un upeņu biezputra, 85 g
6,00 €
Ar nodokļiem
Veikala pieejamība
Veikala pieejamība
Mēs izveidojām šīs ābolu un upeņu brokastis, lai piedāvātu jums sabalansētu maltīti dienas sākumam kalnos.
PRIEKŠROCĪBAS
Enerģijas vērtības
387 kcal (1629 kJ) uz 100 g. 329 kcal (1385 kJ) uz 235 g aplieta produkta.Ērta pārvietošana
Neto svars: 85 g. Aizverams iepakojums (11 g). Kopējais svars: 96 g.Ērta lietošana
Pagatavošanas laiks: 10 min (karstā ūdenī). Līmeņu atzīmes. Aizverams iepakojums.TEHNISKĀ INFORMĀCIJA
Ar saldēšanas metodi žāvētas maltītes pagatavošana
Atveriet iepakojumu un tuviniet abus galus kopā, līdz tie saskaras.
Pēc tam ielejiet karstu ūdeni līdz 4. līmeņa atzīmei (150 ml). Samaisiet. Noslēdziet iepakojumu. Pirms pamēģināšanas nogaidiet 10 minūtes un pēc tam vēlreiz samaisiet ar virtuves piederumu.
Ūdens daudzumu varat pielāgot pēc savas gaumes. Jūtieties kā šefpavārs!
Žāvēšana ar saldēšanas vai karsēšanu metodi
Abi šie procesi ir aizgūti no dabas norisēm. Tajos izmanto ūdeni, ko satur pārtika, lai pagarinātu tās derīguma termiņu, žāvējot ar saldēšanas vai karsēšanas metodi.
Žāvēšanā ar saldēšanas metodi ūdeni, ko satur pārtika, pārvērš no cieta stāvokļa (sasaldēta) gāzē.
Dehidratācijas procesā pārtiku žāvē augstā temperatūrā. Ūdens, ko satur pārtika, iztvaiko.
Žāvēšanā ar saldēšanas metodi ūdeni, ko satur pārtika, pārvērš no cieta stāvokļa (sasaldēta) gāzē.
Dehidratācijas procesā pārtiku žāvē augstā temperatūrā. Ūdens, ko satur pārtika, iztvaiko.
Pārtikas produktu sagatavošana
Mēs, Forzlac komanda, vēlamies jums piedāvāt aizvien vairāk produktu, kas 100% žāvēti ar saldēšanas metodi.
Pārtikas uzturvērtība un garšas īpašības faktiski saglabājas labāk, ja produktus žāvē ar saldēšanas metodi, neizmantojot konservantus un piedevas. Tas nozīmē, ka jūs varat gatavot maltītes, kuras garšo gandrīz kā mājās gatavotas.
Žāvēšana ar saldēšanas metodi nav jāizmanto, lai sagatavotu sausu pārtiku, kuru jau tā var glabāt ilgu laiku (rīsus, pastu, mannu utt.).
Pārtikas uzturvērtība un garšas īpašības faktiski saglabājas labāk, ja produktus žāvē ar saldēšanas metodi, neizmantojot konservantus un piedevas. Tas nozīmē, ka jūs varat gatavot maltītes, kuras garšo gandrīz kā mājās gatavotas.
Žāvēšana ar saldēšanas metodi nav jāizmanto, lai sagatavotu sausu pārtiku, kuru jau tā var glabāt ilgu laiku (rīsus, pastu, mannu utt.).
Ābolu-upeņu biezputras labās īpašības
Recepte un tilpums ir piemērots treniņiem brīvā dabā. Izgatavots Polijā.
Svars un izmēri
Sausā produkta svars: 85 g.
Aplieta produkta svars: 235 g.
Iepakojuma svars: 11 g.
Iepakojuma izmērs: 18,5 x 15,0 x 4,0 cm.
Kopējais svars: 96 g ar paciņu.
Aplieta produkta svars: 235 g.
Iepakojuma svars: 11 g.
Iepakojuma izmērs: 18,5 x 15,0 x 4,0 cm.
Kopējais svars: 96 g ar paciņu.
Iepakots aizsargatmosfērā. Atveriet un ēdiet.
Ēdiens nesaglabājas svaigs mūžīgi. Laika gaitā tas sabojājas vai sapelē. Lai palēninātu šo procesu un maltītes pēc pagatavošanas iespējami ilgi saglabātos siltas, pirms iepakojuma noslēgšanas tajā ir pievienota pārtikai droša gāze (slāpeklis E941). Inertais bezaromāta slāpeklis aizsargā ēdienu no oksidēšanās, vienlaikus likvidējot mitrumu.
sastāvs
sastāvs
Sastāvdaļas: auzu pārslas (glutēns) 62% (izcelsme Vācija), piens bez laktozes 26% (izcelsme Polija), āboli 6% (izcelsme Polija), upenes 3,5% (izcelsme Polija), cukurs.
informācija par uzturvērtību
informācija par uzturvērtību
Nutritional value: 100 g | 85 g (=1 meal)
Energy value: 1629 kJ - 387 kcal | 1385 kJ - 329 kcal
Fat: 7.5 g | 6.4 g
of which saturates: 2.3 g | 1.95 g
Carbohydrates: 65.0 g | 55.0 g
of which sugars: 16.0 g | 14.0 g
Fibre: 8.5 g | 7.2 g
Protein: 11.0 g | 9.4 g
Salt: < 0.085 g | < 0.072 g
Energy value: 1629 kJ - 387 kcal | 1385 kJ - 329 kcal
Fat: 7.5 g | 6.4 g
of which saturates: 2.3 g | 1.95 g
Carbohydrates: 65.0 g | 55.0 g
of which sugars: 16.0 g | 14.0 g
Fibre: 8.5 g | 7.2 g
Protein: 11.0 g | 9.4 g
Salt: < 0.085 g | < 0.072 g
Padomi uzglabāšanai un apkopei
Glabāšanas padomi
Glabāt tīrā un sausā vietā.
TESTI UN GARANTIJA
Garantija
2 Gadi
Apstiprinājis:
Visus mūsu pārtikas produktus katrā to izstrādes posmā testē mūsu komandas un patērētāji, lai apstiprinātu piedāvātās receptes.