Norādījumi par lietošanu
Atveriet paciņu un salieciet abus galus kopā, lai tie saskartos. Pēc tam pielejiet karstu ūdeni līdz 2. atzīmei (70 ml). Sajauciet. Noslēdziet paciņu. Uzgaidiet 9 minūtes, samaisiet ar karoti un izbaudiet.
Šī rīsu pudiņa “priekšrocības”
Pēc apliešanas produktu var lietot pēc 9 minūtēm.
Recepte un tilpums ir piemērots treniņiem brīvā dabā. Nesatur konservantus. 100% aukstumā žāvētas sastāvdaļas.
Izgatavots Polijā.
Dehidrācija vai žāvēšana aukstumā?
Visas šī deserta sastāvdaļas ir žāvētas aukstumā.
Tā ir aukstās sublimācijas metode (ūdens tieša pārveidošana no cieta stāvokļa gāzveida stāvoklī). Šādi tiek saglabāta visa receptēs izmantoto sastāvdaļu uzturvērtība (atšķirībā no citām dehidrācijas metodēm). Šī metode arī palīdz — un tas ir ļoti svarīgi — saglabāt ēdiena garšu un samazināt konservantu daudzumu.
Svars un izmēri
Aplieta produkta svars: 115 g.
Sausa produkta svars: 45 g
Izmēri: 15 x 15 x 2,5 cm.
Kopējais svars: 57 g ar paciņu.
Uzglabāšana
Iepakots aizsargatmosfērā.
Ēdiens nesaglabājas svaigs mūžīgi. Laika gaitā tas sabojājas vai sapelē. Lai palēninātu šo procesu un maltītes pēc pagatavošanas iespējami ilgi saglabātos siltas, pirms iepakojuma noslēgšanas tajā ir pievienota pārtikai droša gāze (slāpeklis E941). Inertais bezaromāta slāpeklis aizsargā ēdienu no oksidēšanās, vienlaikus likvidējot mitrumu.
Atveriet un ēdiet.