Filtri 0
Filtri 0
Display filters
95 Produkti
Aktīvie filtri 0
By color
  • HAKI
  • ZILA
  • MELNA
  • BRŪNA
  • PELĒKA
  • ZAĻA
  • SMILŠKRĀSA
  • PURPURA
  • BALTA
  • SARKANA
  • DAUDZKRĀSAINA
  • DZELTENA

BIKSES

Decathlon piedāvājumā esošās bikses un šorti pārsteigs tos vīriešus, kuri apģērbā meklē veiktspēju un funkcionalitāti. Savā sortimentā esam atlasījuši kvalitatīvas un uzticamas bikses dažādām fiziskām aktivitātēm gan iekštelpās, gan brīvā dabā. Klāstā ietilpst gan visdažādākās sporta bikses, gan arī aktīvam hobijam paredzētas bikses. Vīriešiem, kuri labprāt dodas makšķerēt vai medīt, noteikti patiks ūdensnecaurlaidīgas medību bikses. Aplūkojiet pieejamo izvēli un jūs ātri vien atradīsiet pašas labākās bikses savam vaļaspriekam!

Vīriešu bikses sportam un ikdienai

Biksēm ir svarīgākā vieta katra vīrieša skapī. Vīrieši tās nēsāja vēl ilgi pirms sievietēm, kuru vidū bikses kā ikdienas apģērbs kļuva populārs pēc Otrā pasaules kara, bet mūsdienās tās pat plūc uzvaras laurus. Tas ir apģērba gabals, kas vīrietim nepieciešams visbiežāk. Karstākā laikā to var aizstāt šorti, taču visu pārējo laiku vīrieši valkā biezākas vai plānākas bikses. Tas gan nenozīmē, ka bikses ir garlaicīgs modes elements – patiesībā vīriešu bikšu sortiments ir ļoti plašs un tajā ietilpst bikses ar visdažādāko funkcionalitāti.

Auduma bikses un sporta bikses ir klasisks apģērba gabals vīriešu garderobē. Šāda stila bikses ir arī universālas un var vilkt praktiski jebkur, kur nepieciešama kustību brīvība un elastība. Vietnē Decathlon.lv pieejama viena no plašākajām kolekcijām, kādu būsiet redzējuši. Jūs gaida gan pieguļošas sporta bikses, gan platāka piegriezuma bikses. Viss atkarīgs no tā, kādām vajadzībām jums nepieciešamas bikses. Pieguļoši sporta tērpi parasti nepieciešami tādiem sporta veidiem kā, piemēram, riteņbraukšana, lai mazinātu laukumu, kas pakļauts vēja pretestībai. Savukārt platākas bikses bieži izvēlas svaru cilāšanai sporta zālē.

Decathlon.lv – dažādu izmēru un garumu bikses ikvienam

Decathlon.lv ir pieredzējis sporta preču pārdevējs, kas koncentrējas uz aktīvu un sportisku dzīvesveidu. Pie mums varbūt neatradīsiet tādas bikses, ar kurām doties uz balli, taču šeit vienuviet būs pieejams viss, lai jūs varētu ļauties savām mīļākajām nodarbēm. Mūsu klāstā ietilpst sportiska stila vīriešu bikses un šorti, turklāt viss viegli aplūkojams tiešsaistē! Tagad jūs varat iegādāties nepieciešamās bikses gan sev, gan ģimenei. Mēs piedāvājam preci 80 dažādiem sporta veidiem, tādēļ jūs noteikti šeit atradīsiet jums vajadzīgo. Esat ziemas mednieks vai zemledus makšķernieks? Jums noteikti noderēs izturīgas un ūdensnecaurlaidīgas kamuflāžas bikses. Plānojat doties pārgājienā? Kādēļ gan nesarūpēt jaunas pārgājienu bikses? Tuvojas slēpošanas sezona un jums nepieciešamas jaunas kalnu slēpošanas bikses? Lūk, īpaša kolekcija tieši jums, lai varat iepirkties, neizejot no mājām...

Bikses vīriešiem, kuri piekopj aktīvu dzīvesveidu

Izpētot mūsu interneta veikalā pieejamās preces, jūs pamanīsiet, ka liela daļa bikšu ir piemērotas medniekiem. Jā, tik tiešām – kvalitatīvas medību bikses, kas izgatavotas no augstvērtīgiem materiāliem, šeit ir pieejams plašā klāstā. Sortimentā ietilpst kamuflāžas un klasiskas medību bikses ar divām un vairāk kabatām atkarībā no jūsu vēlmēm. Pateicoties īpašajam materiālam, vairāki bikšu pāri ir ūdensnecaurlaidīgi, kas patiks tiem, kuri medīt dodas mitrās vietās un apstākļos. Šādas bikses noderēs arī, piemēram, makšķerniekiem, jo palīdzēs uzturēt sausas kājas. Ar mednieku biksēm varēsiet arī lieliski papildināt savu garderobi. Tā kā tās ir sporta bikses, tās būs patīkami ērtas, turklāt tās palīdzēs izcelt jūsu koptēlu. Pieskaņojiet šāda tipa bikses baltiem, melniem vai haki krāsas krekliem vai džemperiem, un jūs iegūsiet brīnišķīgu ikdienas stilu. Jums nebūt nav jādodas uz mežu – kamuflāža jums noderēs arī pilsētā, kur gan jūs nevis tapsiet nemanāms, bet, gluži otrādi – visiem redzams!

Uzticams bikšu pāris ekstrēmām nodarbēm

Decathlon.lv rūpējas arī par tiem, kuri pavada laiku svaigā gaisā visu gadu, nodarbojoties ar fiziskām aktivitātēm. Siltajā sezonā ir lieliska izdevība doties pārgājienos un pastaigās pa kalnu takām. Starp mūsu piedāvājumiem jūs jau gaida pārgājienu un trekinga bikses dažādas grūtības pakāpes izaicinājumiem. Paši ekstrēmākie vīrieši te atradīs arī bezceļu pārgājienu bikses, kas būs izteikti izturīgas un uzticamas to nēsātājam. Krāsai šoreiz nav tik liela nozīme, kā, piemēram, mednieku biksēm, taču mūsu kolekcijas pārsvarā ir tumšos un bēšos toņos. Šī iemesla dēļ arī šādas bikses ikdienā izskatīsies labi un piestāvēs parastajām drēbēm. Ja vēlaties izcelt savu personību, varat kombinēt pārgājienu bikses ar gaišu kreklu – tādējādi visiem būs skaidrs, ka esat piedzīvojumu meklētājs gan ielās, gan citur.

Mēs esam padomājuši arī par tiem vīriešiem, kuriem patīk sportiska atpūta ziemā, ļaujoties tādiem sporta veidiem kā snovošana, distanču slēpošana, kalnu slēpošana un citas aktivitātes sniegā. Lai jums šajos apstākļos būtu silti un mazāk pakļautu sevi saaukstēšanās riskam, jums vajadzēs biezas virsbikses. Mūsu klāstā pieejamās kombinezonu bikses pasargās jūs no vēja, turklāt tās ir ūdensnecaurlaidīgas, lai jūs varētu sportot, paliekot sauss. Tāpat daudzu modeļu pamatā ir dubultā rāvējslēdzēja konstrukcija. Tas nozīmē, ka šādas bikses var novilkt, nenovelkot zābakus. Regulējamās plecu siksnas ļaus pielāgot garumu jūsu augumam. Slēpošanas virsbikses jebkurā gadījumā ir praktisks garderobes elements, jo tām ir vairākas priekšrocības. Sniegotā ziemā tās var vilkt, dodoties uz darbu, lai pasargātu sevi arī ikdienas gaitās no sala. Komforts un aizsardzība vienā apģērba gabalā!

Kategorijas, izmērs, cena – vīriešu bikses atbilstoši jūsu prasībām

Daudzi veikali piedāvā vīriešu bikses internetā, taču ne vienmēr ir pilnīga skaidrība par to, ko saņemsiet pēc iegādes. Mēdz gadīties, ka izmērs ir norādīts pareizi un minēti arī izmantotie materiāli, taču nav sniegta pilnīgi nekāda informācija par bikšu funkcionalitāti un tehniskajām īpašībām. Tie ir būtiski aspekti, ja meklējat bikses kādam specifiskam mērķim. Piemēram, skriešanai vai pārgājienam. Ja meklējat savu ideālo bikšu modeli, aplūkojiet mūsu kolekcijas. Pie mums jūs gaida dažādi stilīgi bikšu pāri un izdevīgas cenas. Pazīstami zīmoli vēl nekad nav bijuši pieejami par tik draudzīgām cenām – turklāt tas viss pārskatāmi un saprotami. Pie katra produkta iespējams skaidri redzēt gan cenu, gan arī izvēlēties atbilstošu izmēru. Tāpat arī pie preces pieejamais apraksts sniegs informāciju par tās priekšrocībām un tehniskajām detaļām. 

Izvēlieties savas jaunās bikses interneta veikalā Decathlon.lv

Ienāciet Decathlon.lv bikšu sadaļā un izvēlieties sev interesējošās bikses. Pie mums pieejama pavisam ērta piegāde. Jūs varat iepirkties tiešsaistē un pie pirkuma noformēšanas norādīt, ka vēlaties sūtījumu saņemt veikalā. Pašam izņemot sūtījumu veikalā, šāda piegāde būs bez maksas. Mūsu darbinieki apstrādās pirkumu un sagatavos pasūtītās preces, bet jums atliks vien doties uz mūsu veikalu T/C “Sāga”, kur jums to izsniegs veikala informācijas centrā. Ja tomēr nevēlaties doties uz veikalu, varat pasūtīt piegādi ar kurjeru pie namdurvīm vai uz jebkuru Omniva pakomātu visā Latvijā. Ar kurjeru sūtījums pie jums nonāks ātrāk nekā ar pakomātu, taču kurjera noteiktajā ierašanās brīdī jums jābūt mājās, lai saņemtu sūtījumu. Tādēļ, izvēloties piegādi, apsveriet, kurš jums ir visērtākais variants. Mēs vienmēr padomājam par klientu un to, lai viņam tiktu pats labākais!