Filtri 0
Filtri 0
Display filters
2 Produkti
Aktīvie filtri 0
Pēc izmēra
Pēc zīmola
Pēc dzimuma
By color
  • ZILA
  • ROZĀ

Sieviešu ziemas apavi aktīvai sievietei

Ziemai pavisam noteikti ir savs izteikts raksturs, kurš ne visiem iet pie sirds. Vienmēr būs kāds, kam ziema uzdzen drebuļus un kurš cenšas to pārciest, pavadot pēc iespējas vairāk laika mājās vai iekštelpās. Taču aktīvu sievieti neapturēs nekas! Uzsniegot pirmajam sniegam, viņa auj kājās siltus sieviešu apavus, uzvelk piemērotas drēbes, un dodas sniegotos piedzīvojumos. Un kāpēc gan ne? Piesnidzis mežs, parks vai dārzs ir patiesi skaists galamērķis, uz kuru ir vērts doties pastaigāties un izbaudīt svaigo un dzestro gaisu. Ja šajā ziemā vēlaties būt īpaši aktīva, jums noteikti jāiepazīstas ar Decathlon.lv sortimentā iekļautajiem zābaku pāriem – šie ērtie zābaki ātri vien kļūs par jūsu uzticamo sabiedroto, lai kurp jūs arī dotos.

Sekojot jaunākajām modes tendencēm, mūsu klāstā ir iekļauti ērti sieviešu ziemas zābaki un apavi, kas ir ne tikai izteikti funkcionāli, bet ir arī moderni un papildināti ar dažādiem stilīgiem elementiem. Tā kā vairumam ziemas zābaku ir piešķirtas patīkamas un mierīgas krāsas, jūs varēsiet tos viegli pieskaņot savam individuālajam stilam. Tāpat tie lieliski noderēs arī jūsu ikdienas gaitās. Ja dzīvojat vietā, kur bieži snieg sniegs un ielas tiek tīrītas reti, izvēloties šādu apavu pāri jums būs daudz vieglāk pārvietoties. Turklāt īpašā zoles konstrukcija nodrošinās lielisku saķeri ar slidenām virsmām, uzlabojot jūsu drošību un staigāšanas komfortu. Vairs nekādu atrunu, kādēļ nedoties ārā no mājām patīkamos ziemas piedzīvojumos!

Sniega zābaki īpaši skarbiem laikapstākļiem

Cilvēki, kas dzīvo ārpus pilsētām, ziemā saskaras ar daudz lielākiem izaicinājumiem nekā pilsētnieki. Sētā sasnigušās sniega kupenas jātīra pašiem ar smagu sniega lāpstu, bet sniegotie lauki jāpārbrien tādi, kādi tie ir. Lai jūs varētu to visu paveikt, saglabājot komfortu un sausas kājas, īpaša loma šajos apstākļos būs tieši ziemas zābakiem. Interneta veikalā Decathlon.lv atradīsiet sieviešu ziemas zābakus, kas kopā ar jums spēs pārvarēt visdažādākos ziemas radītos šķēršļus un pamatīgi atvieglos dzīvi ziemā. Daudzi modeļi ir īpaši izstrādāti valkāšanai ļoti zemās temperatūrās, kas pēdējo gadu laikā mūs piemeklē salīdzinoši bieži. Savukārt apavu izgatavošanā izmantotie kvalitatīvie materiāli nodrošinās to, ka šie apavi uzticami kalpos jums vēl vairāku nākamo ziemas sezonu garumā.

Neskatoties uz to, ka pilsētu pašvaldības gādā par to, lai apsnigušās ielas tiktu notīrītas un nokaisītas ar pretslīdes materiāliem, tas var nenotikt tik ātri vai rūpīgi, kā mēs to vēlētos. Arī šādos apstākļos ikvienam ir nepieciešami kvalitatīvi un ērti ziemas zābaki, kas ir pietiekami uzticami, lai ar tiem varētu staigāt pa nenotīrītām ielām un ceļiem. Interneta veikalā Decathlon.lv jūs atradīsiet plašu pārbaudītu zīmolu ražoto preču klāstu, kas ideāli noderēs gada vissniegotākajam laikam. Īpaši izstrādātās radzes apavu apakšszoles papēža un purngala zonās nodrošina nepieciešamo saķeri ar sniegu, lai valkātājam būtu ērti pārvietoties pat brienot cauri pamatīgām kupenām. Turklāt pie mums ikviena modes dāma varēs atrast sev piemērotus un modernus ziemas zābakus, kas ļaus viņai paspilgtināt savu stilu un koptēlu.

Apavi gariem pārgājieniem un pastaigām kalnos

Vai jūs esat iecienījusi atsvaidzinošas pastaigas apsnigušos kalnos vai arī kādu aizraujošu pārgājienu? Tā ir brīnišķīga nodarbe, kas nāk par labu gan fiziskajai, gan garīgajai veselībai, ļaujot atgūt spēkus un dzīvesprieku. Pasaulē un arī tepat dzimtenē ir tik daudz skaistu vietu, koiepazīt, dodoties pārgājienos. Tomēr kalnu reljefs mēdz būt izaicinošs un, izvēloties nepiemērotus apavus,  var būt pārāk sarežģīts vai pat bīstams. Virsma, pa kuru nepieciešams pārvietoties, nereti ir slidena, turklāt, staigājot pa sniega segu, nav iespējams redzēt, kas slēpjas zem tās – tie var būt koku sakņu izaugumi vai citi šķēršļi, aiz kuriem varat aizķerties un paklupt. Vienīgais veids, kā varat no tā izvairīties, ir izvēloties uzticamus ziemas apavus, kas aprīkoti ar labu un stabilu zoli.

Mēs esam sarūpējuši ziemas apavus, kas derēs ne tikai brišanai pa sniegu, bet arī valkāšanai citos aukstajos gadalaikos – rudenī un pavasarī. Arī šīs sezonas mēdz būt aukstas un sniegputenis ir diezgan regulāra parādība, kas var ikvienu pārsteigt nesagatavotu. Lai nekas netraucētu jums doties piedzīvojumos brīvā dabā un jūsu kājas justos labi un silti, Decathlon.lv piedāvājumā atradīsiet sev piemērotāko ziemas apavu pāri ar biezu oderi, kas parūpēsies par papildu siltumu un komfortu. Turklāt augstais stulms nodrošinās potītes atbalstu un aizsardzību, pasargājot jūs no kāju traumām un citiem savainojumiem slodzes laikā. 

Ūdensnecaurlaidīgi zābaki aizsardzībai no mitruma un diskomforta

Aukstā laikā zābakiem ir vairāki svarīgi uzdevumi. Tiem ne tikai jāpasargā jūsu kājas no aukstuma, bet arī no mitruma. Šādos apstākļos mitrumam ir izteikti nelabvēlīga ietekme uz mūsu veselību, jo pēdās atrodas vairāki svarīgi punkti, kas saistīti ar mūsu orgāniem un no kuriem ir atkarīga mūsu vispārējā labsajūta. Nepietiekamas rūpes par pēdu komfortu, var atstāt negatīvu ietekmi uz mūsu veselību ilgtermiņā. Dodoties ārā ziemas laikā, jums nepieciešami vislabākie zābaki ar izcilu veiktspēju, kas ir gan ūdensnecaurlaidīgi, gan arī elpojoši, lai novērstu pēdu svīšanu. Tādējādi pēdas tiek pasargātas ne tikai no mitruma iekļūšanas apavos, bet arī no tā veidošanās pašos zābakos. 

Tīmekļa vietnē Decathlon.lv ir pieejami vairāki ūdensnecaurlaidīgu apavu modeļi, kas būs neaizvietojams atbalsts sniegotās dienās, kā arī reizēs, kad uz ielām izveidojies nepatīkamais slapjdraņķis. Ādas un sintētiskā materiāla kombinācija ne tikai nodrošina aizsardzību pret mitrumu, bet arī vizuāli izskatās patīkami eleganti. Šos funkcionālos apavus ir viegli pieskaņot ikvienas sievietes ikdienas stilam, piešķirot to valkātājai sievišķību un pievilcību. Sportojot, dodoties ikdienas gaitās, ceļojot – lai arī kāda būtu jūsu nodarbošanās, uzticami ziemas zābaki būs jūsu sabiedrotais pat visprasīgākajos apstākļos.

Jātnieku zābaki jāšanas sporta entuziastēm

Jāšana ir sens sporta veids, kura ietvaros tiek attīstītas, pārbaudītas un vērtētas iemaņas jāšanā ar zirgu, turklāt tas kļūst arvien populārāks. Tā ir brīnišķīga nodarbe un neaizmirstama pieredze, atrodoties šī majestātiskā dzīvnieka mugurā. Neskatoties uz to, ka ir nepieciešams apgūt prasmi savaldīt zirgu un vadīt to, veicinot savstarpēju cieņu starp jātnieku un dzīvnieku, tas nav sarežģīts sporta veids un neprasa īpašu talantu vai dotības. Dažkārt pietiek vien ar pāris reizēm zirga mugurā, lai amats būtu jau rokā. Ja meklējat ideālos jāšanas sporta zābakus regulārām vai retākām izjādēm, pie mums atradīsiet arī šādus apavus – mīksti, izturīgi jātnieku zābaki jāšanai ar zirgu aukstā laikā. Izvēloties siltus un uzticamus apavus, jūs varēsiet pilnībā izbaudīt savu nākamo izjādi!

Garie zābaki darbam zirgu stallī

Vai strādājat ar zirgiem un bieži uzturaties zirgu stallī? Tad jūs noteikti interesēs īpaši šīm nolūkam izstrādāti garie zābaki, ko esam pielāgojuši valkāšanai aukstos laikapstākļos. Šie zābaki ir izgatavoti no augstākās kvalitātes ādas, tāpēc kalpos jums ilgi un uzticami. Apavu iekšpusē ir iestrādāta bieza odere, kas nodrošinās uzlabotu siltumu un ūdens atvairīšanu – jūs varēsiet netraucēti doties stallī arī ziemas spelgonī, neizjūtot aukstuma radīto diskomfortu. Turklāt šādi zābaki lieti noderēs arī citiem lauku darbiem un pasākumiem aukstumā. Pateicoties apavu izgatavošanā izmantotajai augstvērtīgajai ādai, tie ir ļoti viegli kopjami. Vienkārši notīriet zābakus ar birstīti vai mitru drānu un ļaujiet tiem kārtīgi izžūt. Neaizmirstiet uzklāt apaviem aizsarglīdzekli, lai pagarinātu šo zābaku kalpošanas laiku. Ja pietiekami apzinīgi rūpēsieties par apaviem un regulāri tos kopsiet, tie uzticami kalpos jums daudzus gadus.

Sieviešu ziemas zābaki aizņemtai ikdienai

Mūsdienu cilvēka dzīvesveids ir straujš un aizrit steigā – ir tik daudz, ko darīt un paspēt. Un nekad nekam tā īsti nepietiek laika. Vienmēr aizņemtajām un rūpju pārņemtajām daiļā dzimuma pārstāvēm ir jātiek galā gan ar darba pienākumiem, gan jāparūpējas par ģimenes vajadzībām, kas prasa laiku un resursus. Tāpēc mēs vienmēr meklējam ērtākos un ātrākos veidus, kā pagūt visu! Arī Decathlon.lv vēlas atvieglot sieviešu ikdienu, izstrādājot apģērba un apavu modeļus, kuru uzvilkšana, valkāšana un novilkšana ir vienkārša un neprasa daudz pūļu. Sākotnēji tas varbūt nešķiet kā ievērojams laika trūkuma problēmas risinājums, taču ar laiku to novērtēs ikviena ikdienā aizņemta sieviete – netērējiet laiku uz vienkāršām lietām, koncentrējieties uz patiesi būtisko.

Mūsu veikala klāstā iekļauti dažādi funkcionālu apavu pāri ar pārdomātu konstrukciju, kas ļauj tos uzvilkt un novilkt bez liekiem sarežģījumiem. Pateicoties ērtai šņorēšanas sistēmai, jums nebūs jāpieliek lielas pūles, lai uzvilktu šos zābakus. Turklāt tie ir apstrādāti ar ūdensnecaurlaidīgu materiālu visā garumā. Jūsu pēdas tiks uzturētas siltumā un pasargātas no nepatīkamās mitruma ietekmes. Mūsu sortimentā ir pieejami vairāki klasiskas konstrukcijas zābaku modeļi piezemētās krāsās, tāpēc jūs viegli atradīsiet pāri, kas lieliski piestāvēs gan jūsu sporta, gan ikdienas apģērbam. Baudiet ziemu laukos vai pilsētā, izvēloties sev tikai vislabāko!

Īpašas veiktspējas ādas apavi

Tieši dabīgā āda ir viens no visvairāk izmantotajiem materiāliem apģērbu, apavu un aksesuāru ražošanā. Āda ir augstvērtīgs materiāls, kuram piemīt vairākas priekšrocības, ko noteikti novērtēs ikviens, kas jebkad ir izmēģinājis kādu ādas produktu. Pirmkārt, āda ir izcili elpojošs materiāls, kas nelaiž cauri mitrumu. Šādos apavos pēdas ir vienlīdz labi pasargātas gan no svīšanas, gan no ūdens iekļūšanas apavu iekšpusē – gaisa cirkulācijas rezultātā jūsu pēdām tiek nodrošināts nepārspējams komforts. Turklāt āda ir arī ļoti izturīgs materiāls, tādēļ ādas produkti kalpos ilgi un, nodrošinot tiem atbilstošu kopšanu, nenodils tik ātri. Tas gan nebūt nenozīmē, ka ādas apavi ir garlaicīgi – mūsdienu tehnoloģijas ļauj mums radīt dažnedāžādus oriģinālus dizainus, piešķirot tiem jebkuru tonu. 

Arī Decathlon.lv zina un novērtē ādas vienreizējās īpašības, tādēļ mūsu klāstā atradīsiet vairākus ziemas zābaku modeļus, kuru izgatavošanā izmantota āda. Tie ir silti un elpojoši, tāpēc lieliski noderēs ziemas pārgājienu entuziastiem un citu ziemas sporta veidu cienītājiem. Šādi zābaki ir viegli kopjami un kalpos jums ilgi un uzticami. Turklāt ādai piemīt brīnišķīga spēja atgrūst ūdeni, kas nozīmē, ka jūsu kājas vienmēr būs sausumā. Ja meklējat jaunas kurpes vai zābakus, izpētiet interneta veikala Decathlon.lv sortimentu – šeit sev vispiemērotākos apavus noteikti spēs atrast pat visprasīgākā sieviete.

Decathlon ziemas zābaki – izcila uzmanība detaļām

Neskatoties uz to, ka Decathlon produkcijai ir raksturīga ārkārtēja funkcionalitāte un veiktspēja, dizains ir viens no aspektiem, kam produktu izstrādes procesā pievēršam īpašu uzmanību. Apskatot mūsu sortimentā iekļautos modeļus tuvāk, ir skaidri redzams, ka ikviena detaļa ir rūpīgi pārdomāta un arī nepieciešama – nekā lieka vai nevajadzīga. Zābaki ir rotāti ar dažādām auklām un aizdarēm, kas estētiski papildina to kopskatu, taču arī lieliski pilda savas funkcijas. Dažādās krāsas ir mierīgas un universālas, tādēļ tās varēsiet viegli saskaņot ar jebkādu apģērbu, neraizējoties par to, ka apavi varētu neiederēties jūsu koptēlā. Šādi ziemas zābaki būs piemēroti ne tikai fiziskām aktivitātēm, bet arī valkāšanai gluži parastā ikdienā. Tas būs neaizstājams atbalsts ziemīgās dienās, kad rodas nepieciešamība daudz staigāt pa sniegu un apledojušām ielām. Ikviena sieviete ir pelnījusi justies ērti un droši, lai arī kurp viņa dotos!

Parocīgi ziemas zābaki ceļojumam uz ziemeļiem

Vai labprāt apmeklējat dažādas interesantas un izaicinošas pasaules vietas kopā ar savu ģimeni? Tad jūs noteikti laiku pa laikam aizceļojat arī uz ziemeļu pusi, kur ziemas mēdz būt izteikti sniegotas. Tas ir vienreizējs veids, kā iepazīt kādu vēl neredzētu pilsētu! Šādā gadījumā varat droši ielikt savā ceļojumu somā kādu Decathlon ziemas zābaku pāri, ko uzvilkt, dodoties izpētīt jauno vietu. Tie ir biezi un silti, taču, pateicoties to izgatavošanā izmantotajiem vieglajiem materiāliem, neradīs būtisku papildu smagumu, toties uzturēs jūsu kājas vienmēr siltas. Un, tā kā apavu augšdaļa ir izgatavota no cieta, viendabīga materiāla, zābaki ir viegli kopjami, vienkārši noslaukot tos ar samitrinātu lupatiņu. Ceļošana ir viena no jaukākajām nodarbēm, kas ļauj apskatīt un pieredzēt to, kā dzīvo cilvēki citviet pasaulē. Kādēļ gan nedarīt to, izbaudot maksimālu komfortu?

Kāda ir zoles nodrošinātās saķeres loma, staigājot pa sniegu?

Zoles saķere ir tās spēja reaģēt ar zem tās esošo virsmu, nodrošinot apavu valkātāja līdzsvaru un stabilitāti. Uz parastas, neapsnigušas zemes nekādām problēmām nevajadzētu rasties, taču, staigājot pa tādu irdenu materiālu kā sniegs, nepietiekama saķere var radīt zināmas grūtības. Staigājot pa slidenām virsmām saķere palīdz novērst paslīdēšanu, kas ir visai bieža parādība zemā temperatūrā. Ziemas laikā apdraudējumu var radīt ne tikai apledojums, bet arī sablīvēts sniegs, kas mēdz būt ļoti slidens. Turklāt tas var būt mānīgs, jo ne vienmēr ir iespējams vizuāli noteikt, ka sniegs ir slidens. Ja zaudējat modrību vai nepamanāt, ka kāpjat uz slidenas virsmas, apavu zoles nodrošinātā saķere pasargās jūs no nejaušas paslīdēšanas un iespējamām traumām.

Decathlon.lv klāstā pieejamo zābaku zoles, ir izstrādātas no speciāla, gumijai līdzīga materiāla, kam piemīt lieliskas pretslīdes īpašības. Papildu saķeres nodrošināšanai mūsu ziemas zābaki, līdzīgi kā automašīnu ziemas riepas, ir papildināti arī ar radzēm, kas palīdz novērst slīdēšanu uz apledojušiem ceļiem. Pasargājiet sevi, izvēloties pārdomāta dizaina ziemas apavus no dažādiem ražotājiem, kas nepārtraukti strādā pie savu produktu attīstības un tehnoloģiju pilnveidošanas! Valkājot lieliskus apavus ziema paskries nemanot.

Kā pareizi izvēlēties ziemai piemērotus apavus?

Ziemas apģērba un apavu izvēli tiešā viedā ietekmē aukstums un kupenas. Šajā laikā daudzi cilvēki dod priekšroku tieši ziemas zābakiem, kas uztur valkātāja kājas siltas un sausas. Izvēloties ziemas zābakus, īpaša uzmanība jāpievērš atbilstošam izmēram. Ja plānojat valkāt apavus ar biezām zeķēm, ņemiet vērā, ka tās aizņem vietu, tādēļ droši varat iegādāties zābakus, kas ir par vienu izmēru lielāki. Pavisam noteikti nav ieteicams valkāt zābakus, kas ir par mazu – pārāk mazi apavi spiedīs un var apdraudēt kāju veselību.

Ja dzīvojat vietā, kur ziemās ir dziļš sniegs un daudz nokrišņu, ieteicams sarūpēt arī kādu ūdensnecaurlaidīgu apavu pāri. Decathlon.lv plašajā klāstā atradīsiet vairākus šādus modeļus. Ja jūsu mītnes vietā ziemas mēdz būt siltas, ar nelielu nokrišņu daudzumu, jums derēs arī cita tipa zābaki. Būtiski pievērst uzmanību tam, vai izvēlētie zābaki atbilst temperatūrai, kurā tos paredzēts valkāt. Ne visi ziemas zābaki būs piemēroti valkāšanai ļoti zemās temperatūrās un spēs nodrošināt jūsu pēdām nepieciešamo siltumu.

Moderni sieviešu zābaki un plaša izvēle tīmekļa vietnē Decathlon.lv

Interneta veikalā Decathlon.lv ir pieejamas kvalitatīvas sporta un ikdienas preces no pārbaudītiem ražotājiem. Lielākā daļa mūsu piedāvātās produkcijas ir universāla un to varēsiet ērti valkāt ne tikai sportojot, bet arī dodoties savās ikdienas gaitās. Ja jums nepieciešami jauni ziemas zābaki, kas nodrošina vislabāko veiktspēju, šeit atradīsiet daudzveidīgus un pārējam apģērbam viegli pieskaņojamus modeļus. Katrs modelis ir papildināts ar vairākiem produkta attēliem no dažādiem skatu punktiem, tostarp arī attēliem, kuros parādīts, kā produkts izskatās valkāšanas laikā. Papildu siltumam un dizainam atsevišķi modeļi ir izrotāti ar mākslīgās kažokādas elementiem, ko īpaši novērtēs sievietes, kuras mēdz izvēlēties apģērbu ar "odziņu".

Interneta veikala Decathlon.lv ērtā filtrēšanas funkcija ļaus jums ātri un vienkārši atrast tieši to, ko meklējat. Tādējādi varēsiet ietaupīt laiku un arī nervus, ko dažkārt prasa iepirkšanās fiziskos klātienes veikalos. Turklāt, iepērkoties tiešsaistē, jūs varēsiet pasargāt sevi no nepārdomātiem un impulsīviem pirkumiem. Šeit varēsiet atlasīt jūs interesējošos produktus, norādot vēlamo produkta veidu, izmēru, cenu diapazonu, lietošanas mērķi un daudzus citus kritērijus. Turklāt mēs piedāvājam arī piegādi visā Latvijas teritorijā, izmantojot uzticamo Omniva pakomātu tīklu. Iegādājieties visu nepieciešamo vienuviet jau šodien pat un pavisam drīz varēsiet lietot nopirktās preces pēc saviem ieskatiem un vajadzībām!