Filtri 0
Filtri 0
Display filters
33 Produkti
Aktīvie filtri 0
Pēc darbības
By color
  • MELNA
  • ZILA
  • BALTA
  • PELĒKA
  • PURPURA
  • HAKI
  • ROZĀ

APAKŠVEĻA

Ērta sieviešu apakšveļa – labsajūtai un atbalstam intensīvas sportošanas laikā

Ikvienas sievietes garderobē ietilpst dažāda apakšveļa atšķirīgām vajadzībām – ikdienas valkāšanai, svētkiem un sportošanai. Tā kā tas ir sieviešu apģērbs, kas mūsu ķermenim pieguļ visciešāk, mēs sagaidām no tā maksimālu komfortu un rūpes. Dažkārt apakšveļas izvēle var būt atkarīga no tā, kādu apģērbu plānojam vilkt, taču tai vienmēr jānodrošina īpaša labsajūta. Tai ir jāspēj būt nemanāmai, lai mēs varētu koncentrēties uz to, kas ir mums apkārt. 

Viens no brīžiem, kad uzticamai sieviešu apakšveļai ir vislielākā nozīme, ir laiks, kad nodarbojaties ar sportu. Sieviešu apakšveļas uzdevums ir ne tikai nodrošināt izcilu atbalstu, bet arī neradīt nepatīkamas sajūtas. Neatbilstoša izmēra apakšveļa var būt izteikti traucējoša. Pārāk cieša veļa spiedīs un var pat radīt dažādas traumas, savukārt pārāk vaļīga apakšveļa nepildīs savas pamatfunkcijas un no tās īsti nebūs jēgas. Tāpat būtiska loma ir arī vīlēm – jo mazāk vīļu, jo mazāk papildu kairinājuma intensīvas slodzes apstākļos.

Apakšveļas veiktspēja un funkcionalitāte – atslēga fitnesa mērķu sasniegšanai

Ikviena sieviete zina, ka apakšveļu jāizvēlas atbilstoši tās valkāšanas mērķim. Kokvilnas apakšveļa lieliski noderēs valkāšanai ikdienā, taču tā pati par sevi reti kad nodrošina fitnesa treniņiem nepieciešamo funkcionalitāti. Decathlon.lv pieejams plašs apakšveļas modeļu klāsts, kurā iekļauti dažādi maigi un patīkami modeļi, kas izgatavoti no īpaši elastīgiem un elpojošiem materiāliem. Materiāli ir izvēlēti tā, lai jūs varētu vingrot un justies pacilāti, izbaudot vispusīgu kustību brīvību. Tie ieskauj jūsu ķermeņa aprises, vienlaikus nodrošinot iepriekš nepieredzētu veiktspēju. Mūsu preču klāstā atradīsiet visiem saviem fitnesa mērķiem ideāli atbilstošu sieviešu apakšveļu, kas ļaus jums būs uzdevuma augstumos ikvienā treniņā!

Termoveļa sportam aukstos laikapstākļos

Decathlon.lv sortimentā atradīsiet preces visiem sporta veidiem. Mūsu piedāvājumā iekļauti arī dažādi aksesuāri ziemas sporta veidiem un fiziskām aktivitātēm īpaši aukstā laikā. Sportošanai šādos apstākļos svarīgi izvēlēties atbilstošu apģērbu. Mūsu interneta veikals ir sagatavojis pievilcīgu apģērbu kolekciju, kurā iekļauti gan dažādi apģērbi, gan citi aksesuāri, kas uzturēs ķermeni siltu un sausu arī skarbos laikapstākļos. Viens no šādiem aksesuāriem pavisam noteikti ir termoveļa.

Pie mums pieejami vairāki termoveļas modeļi, lai nodrošinātu jums siltu un ērtu sportošanu arī tad, kad temperatūras stabiņš ir pamatīgi nokrities. Šai veļai piemīt lieliskas gaisa caurlaidības, siltumizolācijas un mitruma pārvaldības īpašības. Ja nodarbojaties, piemēram, ar kalnu slēpošanu, jūs novērtēsiet šo praktisko priekšrocību – sviedru radītais liekais mitrums tiek novadīts no ķermeņa virsmas, novēršot jebkādu duskomfortu un nepatīkamas sajūtas.. 

Sieviešu biksītes ar līplentes aizdari īpašām sievietēm

Mēs esam sarūpējuši apakšveļu arī īpašiem cilvēkiem. Dāmām, kuras nodarbojas ar jogu, pilatēm vai kardiotreniņiem, esam sagatavojuši speciālas biksītes, kuru uzvilkšana nesagādās grūtības. Pateicoties abās pusēs iestrādātajai līplentes aizdarei, šīs biksītes ir iespējams uzvilkt, vienkārši apliekot tās ap ķermeni. Tās īpaši novērtēs sievietes, kurām kādu iemeslu dēļ ir grūti saviem spēkiem uzvilkt ierastās konstrukcijas apģērbu. Šādas biksītes ir piemērotas valkāšanai arī ikdienā – tās ir ērtas, elpojošas un būs lielisks atbalsts tām sievietēm, kurām tas visvairāk nepieciešams!

Patīkami apakšveļas komplekti, dodoties jaunos sporta piedzīvojumos

Vai kādreiz esat izmēģinājusi kādu ekstrēmāku ziemas sporta veidu, bet sapratusi, ka tas nav priekš jums? Varbūt izbaudījāt aizraujošo adrenalīna sajūtu, taču jums nepatika aukstums un vējš, no kā nevar izvairīties, traucoties lejup no kalna? Šādā gadījumā jums nepavisam nav jāatsakās no dzīves baudīšanas –  vienkārši izvēlieties piemērotu apģērbu. Gatavojoties nodarboties ar fiziskām aktivitātēm zemās temperatūrās, ieteicams sākt apģērba komplektēšanu ar siltu pamatslāni – tas ir pats svarīgākais nosacījums, lai cilvēks justos komfortabli skarbos laikapstākļos. Izvēloties Decathlon siltos termokreklus un termobikses, būsiet vienmēr pasargāta no tā, ka aukstums, kas ticis cauri pārējām apģērba kārtām, galu galā tiek arī līdz jūsu ādai. Kādēļ gan neizmēģināt ko jaunu vai neatsākt nodarboties ar to, kas sagādā jums prieku? Tam nav jābūt nekam ļoti ekstrēmam – nozīme ir tikai tam, ka jūsu nodarbošanās ļauj jums relaksēties un sniedz labsajūtu!

Jūsu vajadzībām atbilstoša sieviešu apakšveļa un citas preces mūsu interneta veikalā Decathlon.lv

Ja meklējat pašu siltāko apakšveļu, tad tīmekļa vietnē Decathlon.lv atradīsiet plašu tieši šādas apakšveļas klāstu! Mūsu piedāvājumā pieejamas visdažādākās uzticamu zīmolu un ražotāju preces sievietēm. Šeit visas sportot gribētājas gaida kvalitatīva sieviešu apakšveļa, kas palīdzēs izcelt jūsu sportisko un aizrautīgo personību. Turklāt jūs patīkami pārsteigs arī draudzīgās cenas, kas līdzvērtīgos veikalos mēdz būt daudz augstākas. Pie katras preces pieejama gan produkta tehniskā informācija, gan tā sniegtās priekšrocības, Turklāt mēs piedāvājam arī bezmaksas piegādi, izvēloties preces saņemšanu mūsu veikalā. Negaidiet ilgāk un iegādājieties sev nepieciešamos piederumus jau šodien!