Filtri 0
Filtri 0
Display filters
56 Produkti
Aktīvie filtri 0
Pēc darbības
By color
  • MELNA
  • PURPURA
  • ZILA
  • PELĒKA
  • ROZĀ
  • ZAĻA
  • SARKANA
  • TIRKĪZA
  • OKERA
  • DZELTENA
  • BALTA

ZIEMAS SPORTS

Universāls ziemas apģērbs kalnu slēpošanai un citiem sporta veidiem

Daudzi cilvēki nepavisam nepriecājas, gaidot gada aukstākās sezonas iestāšanos, taču liela daļa par to līksmo. Sniegs un ledus sniedz daudz iespēju aktīvai atpūtai visai ģimenei. Apgūstot vajadzīgās iemaņas, ir iespējams ne tikai nodarboties ar slēpošanu, bet arī ar snovbordu un slidošanu. Tā var būt gana ekstrēma un adrenalīna pilna izklaide aukstumā, tomēr tai nepieciešams pienācīgi sagatavoties gan ekipējuma, gan apģērba ziņā.

Ikviens, kurš ļaujas aktīvai atpūtai zemā temperatūrā, zina, cik svarīga ir atbilstoša apģērba izvēle. Decathlon.lv ir sarūpējis kvalitatīvas preces dažādiem ziemas sporta veidiem. Pie mums jūs gaida siltu un izturīgu virsdrēbju, dūnu jaku, termoveļas un citu uzticamu apģērbu kolekcija. Tajā ietilpst gan dažādi tumši modeļi, gan arī kāda daudzkrāsaina versija – viss atkarīgs no jūsu gaumes un stila. 

Uzticamas ziemas bikses un dūnu jakas rotaļām sniegā

Bērniem ziema ir īpašs laiks. Tiklīdz uzsnieg pirmais sniegs, tā bērni ir gatavi mesties ārā tādā apģērbā, kāds tobrīd ir mugurā. Taču vecākiem pirms tam ir kārtīgi jāpārliecinās, ka viņu mazās atvases ir atbilstoši apģērbtas. Decathlon.lv piedāvā pašas siltākās ziemas jakas un bikses jūsu mazajiem, lai viņi netraucēti varētu baudīt sportu pie dabas svaigā gaisā. Šīs preces lielākoties ir biezas un ūdensnecaurlaidīgas, tādēļ jums nebūs jāuztraucas, ja bērns vēlēsies ilgstoši rotaļāties sniegā – bērna apģērbs iekšpusē paliks sauss un silts. Mūsu sortimentā dominē ne tikai melna, pelēka un zila krāsa, bet arī dažādas košākas jakas un bikšu pāri. Atliek vien parūpēties, ka bērnam galvā ir ziemas cepure un ap kaklu sildoša šalle, un jūsu mazā atvase ir gatava doties piedzīvojumos!

Termoveļa izcilam komfortam uz kalna

Tie, kuri iecienījuši sportošanu ziemā, zina, cik svarīga tās daļa ir termoveļa. Tas ir apģērba pamatslānis, kas cieši pieguļ ķermenim – gandrīz kā “otra āda”. Šādai veļai piemīt izcila siltumizolācija, taču tā vienlaikus ir arī elpojoša. Pateicoties īpašam materiālam, termoveļa palīdz saglabāt ķermeņa radīto siltumu, savukārt liekais mitrums no sviedriem tiek attiecīgi novadīts. Tādējādi valkātājs neizjūt sviedru radīto diskomfortu un nepatīkamās sajūtas.

Decathlon.lv preču klāstā atradīsiet maigas pamatslāņa daļas, kuru lieliskā veiktspēja nepievils pat visintensīvākās slodzes laikā. Mūsu kolekcijās ietilpst melni, balti un pelēki modeļi, kā arī jūs gaida kāda violeta un rozā versija. Inovatīvā bezvīļu tehnoloģija papildu komfortam novērš vīļu radīto kairinājumu – elastīgs, ērts un nejūtams palīgs pašos aukstākajos apstākļos!

Slēpes, nūjas, snovborda zābaki, slidas, ragavas un daudz citu slēpošanas preču aizraujošai laika pavadīšanai 

Ziema, sniegs un ledus ļauj nodarboties ar neskaitāmi daudz aktivitātēm kopā ar ģimeni vai draugiem, bet visam nepieciešams pareizais inventārs. Distanču un kalnu slēpošanas entuziastiem esam sagādājuši dažādus piederumus plašā izvēlē, kur sev atbilstošu inventāru varēs atrast gan iesācēji, gan lietpratēji un profesionāļi. Tāpat arī snovborda cienītāji atradīs ideālo sniega dēli, snovborda zābakus un citas preces izcilam sniegumam, traucoties lejā pa nogāzi. Savukārt hokeja spēlētājus, daiļslidotājus un tos, kuri slido prieka pēc uz aizsalušiem ezeriem vai ledus hallēs, priecēs izturīgas un stabilas slidas. Modeļu klāstā pieejamas gan regulējamas slidas iesācējiem, gan profesionāļiem. Turklāt fiziskos veikalos parasti ziemas sporta preces pieejamas tikai sezonas ietvaros, taču pie mums jūs tās varat iegādāties visu gadu. Kā teicienā – rati jātaisa ziemā, bet ragavas jākaļ vasarā!

Cepures, cimdi un citi aksesuāri āra aktivitātēm aukstā laikā

Tādi aksesuāri kā cepures un cimdi varbūt ir nelieli, taču tiem ir nozīmīga loma, lai pasargātu mūs no aukstuma un sala, atrodoties laukā zemās temperatūrās. Slēpojot nav vēlams izvēlēties parastos aksesuārus, kādus valkājam ikdienā, jo tiem var nepiemist vajadzīgā siltumizolācija un veiktspēja. Decathlon speciālisti ir izstrādājuši speciālus slēpošanas cimdus, kas ne tikai nodrošinās siltumu, bet to īpašā pamatne pasargās no slēpju nūju radītajiem triecieniem. Savukārt mūsu cepures ir izgatavotas no elastīga auduma ar vēju aizturošu ielaidumu pieres daļā papildu komfortam, slēpojot lejā no kalna. Tāpat arī iesakām izpētīt citus mūsu piedāvātos aizsarglīdzekļus, piemēram, saules aizsargkrēmus. Saulainā dienā kalnā seja var ļoti ātri apdegt – ir svarīgi parūpēties arī par to.

Ziemas sporta apģērbs un citas preces plašā klāstā interneta veikalā Decathlon.lv

Gatavojoties nākamajai ziemas sezonai vai ceļojumam uz kādu slēpošanas kūrortu, aplūkojiet Decathlon.lv kolekciju. Mūsu preču klāsts ir tik plašs, ka jūs ietaupīsiet daudz laika, meklējot visu vajadzīgo. Ērtie filtri ļaus ātri atlasīt tieši to, kas jums nepieciešams. Katram produktam ir pievienoti vairāki attēli no dažādiem rakursiem, lai jūs to varētu viegli apskatīt un saprast, vai tas ir tas, ko meklējat. Izvēlieties savu jauno ziemas sporta aprīkojumu un tiekamies kalnā!